Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOCUMENT A fost publicat noul formular prin care parintii isi dau acordul pentru testarea elevilor la scoala

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT A fost publicat noul formular prin care parintii isi dau acordul pentru testarea elevilor la scoala

Ministerele Sanatatii si Educatiei au transmis duminica seara, cu cateva ore inainte de inceperea semestrului al doilea, forma finala a formularului prin care parintii isi dau acordul ca elevii sa poata fi testati de Covid cu teste antigen la scoala. Descarca documentul din articol. continuă pe Hotnews

Ministerul Sanatatii: Formularul prin care parintii isi dau consimtamantul pentru testarea elevilor. DOCUMENT

Ministerul Sanatatii a publicat, vineri, formularul prin care parintii isi pot da consimtamantul pentru testarea anti-Covid a elevilor. Autoritatile recomandaca formularul tiparit si semnat sa.

DOCUMENT Cum arata formularul prin care parintii isi dau acordul ca elevii sa fie testati la scoala

Ministerul Sanatatii a publicat formularul prin care parintii elevilor care se intorc luni la scoala isi dau acordul pentru testarea rapida antigen a copiilor, la scoala, si recomanda ca acesta sa fie dus din prima zi, pe 8 februarie.

Ministerul Sanatatii a publicat formularul prin care parintii isi pot da consimtamantul pentru testarea elevilor - DOCUMENT

Ministerul Sanatatii recomanda testarea elevilor care prezinta simptome specifice COVID in timpul orelor. Testarea se va face cu teste rapide, in cabinetele scolare, acolo unde acest lucru este posibil. Parintii trebuie sa-si exprime consimtamantul in scris, iar recomandarea este ca formularul sa fie completat deja luni, la reluarea cursurilor. Ministerul Sanatatii a publicat, vineri seara, formularul pe care parintii il pot descarca si completa.

Formularul necesar pentru testarea elevilor cu simptome de covid in timpul orelor a fost publicat

Ministerul Sanatatii recomanda testarea elevilor care prezinta simptome specifice COVID in timpul orelor. Testarea se va face cu teste rapide, in cabinetele scolare, acolo unde acest lucru este posibil. Parintii trebuie sa-si exprime consimtamantul in scris, .

CTP, victima pe internet. Escrocheria prin care se folosesc de numele jurnalistului: A ingrozit marile banci

Jurnalistul Cristian Tudor Popecu a anuntat, printr-un mesaj publicat pe pagina personala de Facebook, ca a fost victima unei escrocherii. Mai exact, numele si imaginea acestuia au fost folosite de catre cei care au fabricat o stire falsa despre el. CTP, victima pe internet. Escrocheria prin care se folosesc de numele jurnalistului Cristian Tudor Popescu .

Prima reactie adversa severa dupa administrarea vaccinului Pfizer. Momentul socant prin care a trecut o femeie

Dupa vaccinarea anti-covid, in Romania s-a inregistrat o prima reactie adversa rara. S-a intamplat in cazul unei femei in varsta de 32 de ani, medic de profesie. Aceasta a suferit o paralizie temporara faciala, dupa administrarea rapelului cu vaccin BioNTechPfizer. Prima reactie adversa severa dupa administrarea vaccinului Pfizer Astfel ca Ministerul Sanatatii a fost informat .

Marturisirea sincera prin care Pepe a surprins pe toata lumea.M-a luat Politia pentru ca am furat

Pepe surprinde cu declaratii la care nimeni nu se astepta. Ce a spus celebrul jurat de la emisiunea Next Star? Dezvaluirile fac parte din trecutul tumultos al cantaretului. Pepe, marturii surprinzatoare din trecut. A ajuns pe mana Politiei Pepe se afla deja de ani buni in vizorul romanilor, iar multi dintre fani au vazut ca .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )