Libnet.ro
UNICEF

01:05

Documentul care face lumina in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama

Antena3 Antena3,
Documentul care face lumina in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un document care face lumima in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama, un document ce apartine Ministerului Public, Parchetul de pe langa inalta Curte de. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama: Este un caz complicat, cu multa tristete

Presedintele Klaus Iohannis a spus miercuri despre cazul Sorinei, fetita din Mehedinti, ca se asteapta ca toate autoritatile implicate sa-si faca datoria foarte bine si sa rezolve chestiunea. E un caz.

Procuroarea care a intervenit in cazul Sorinei, pusa sub urmarire penala - surse

Procurorii Sectiei de anchetare a magistratilor au pus-o sub urmarire penala pe Maria Piturca, procuroarea care ar fi bruscat fetita din Baia de Arama, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. Si managerul de caz din DGASPC Mehedinti este urmarita penal.

Tribunalul Olt a amanat pentru joi solicitarea in cazul Sorinei, pentru interzicerea parasirii Romaniei

Tribunalul Olt judeca miercuri solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonante presedintiale prin care sa fie interzisa parasirea teritoriului Romaniei de catre Sorina, fetita din judetul.

Klaus Iohannis, despre cazul Sorina: E un caz complicat, cu multa tristete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama infiata de o familie din SUA, ca este un caz complicat si asteapta de la autoritati sa-si faca datoria foarte.

Care este cea mai periculoasa meserie din Romania, potrivit datelor oficiale. Nu este o gluma

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai periculoasa meserie din Romania? Poate te-ai gandit ca este cea de pompier, cea de padurar sau cea de miner. Curtea de Conturi te contrazice! Din datele unui raport publicat in anul 2018 reiese ca cea mai periculoasa meserie este aceea de functionar la primarie. Haios, nu? Raport Curtea .

Prima reactie a lui Iohannis in cazul Sorinei: Este un caz complicat, cu multa tristete. Ma astept ca toate autoritatile sa-si faca datoria

Presedintele Klaus Iohannis face primele comentarii in cazul fetitei luate cu forta din casa fostei asistente maternale din Baia de Arama.

Judecatorii amana decizia in cazul Sorinei Sacarin. Curtea de Apel Craiova a dat un nou termen de judecata. Solutie definitiva la inalta Curte

Magistratii Curtii de Apel Craiova, care au avut astazi, 10 iulie 2019, termen in dosarul privind cererea de revizuire a adoptiei, au hotarat amanarea.

Noua politisti, cercetati disciplinar in cazul mortii agentului din Timis, impuscat de interlopul Lepa

Noua politisti sunt cercetati disciplinar in cazul mortii agentului Cristian Amariei, impuscat de interlopul Ionel Marcel Lepa. intre inculpati se numara adjunctii sefului Politiei Timis si seful.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )