Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dodon: Vrem sa intelegem de ce Maia Sandu si PAS fac jocuri politice urate. Jocul cu inaintarea Guvernului Gavrilita e un adevarat teatru al absurdului

Adevărul Adevărul,
Dodon: Vrem sa intelegem de ce Maia Sandu si PAS fac jocuri politice urate. Jocul cu inaintarea Guvernului Gavrilita e un adevarat teatru al absurdului

Liderul PSRM, Igor Dodon, a lansat o serie de noi critici la adresa presedintelui Maia Sandu. Fostul sef de stat sustine ca Maia Sandu nu si-a indeplinit inca niciuna din promisiunile sale electorale, iar acum este preocupata doar de jocuri politici urate si penibile. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Ala Nemerenco este o persoana integra

Ala Nemerenco este o persoana integra, tocmai de asta am invitat-o in echipa mea, asa a raspuns presedintele Maia Sandu la acuzatiile lansate in spatiul public de presa afiliata lui Igor Dodon, despre faptul ca Ala Nemerenco ar detine mai multe companii in Romania.

Maia Sandu: Daca Guvernul Gavrilita va fi votat, acesta are un plan si se va apuca de lucru

Presedintele Maia Sandu a declarat ca, in cazul in care Guvernul Nataliei Gavrilita va fi votat saptamana aceasta, are un plan si se va apuca de lucru. Iar daca acesta nu va fi votat, pe cine va desemna premier in cea de-a doua tentativa va anunta ulterior. Astept decizia Parlamentului si dupa aceea o sa anunt care este actiunea mea de mai departe, a declarat Maia Sandu, luni, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Maia Sandu explica de ce Natalia Gavrilita beneficiaza de paza de stat: Este o necesitate legala

Presedintele Maia Sandu a confirmat ca a dispus ca premierul desemnat, Natalia Gavrilita, sa beneficieze de paza de stat. Maia Sandu a explicat ca acest lucru s-a facut in conformitate cu legislatia.

Vasile Bolea: Maia Sandu a avut o intalnire secreta cu mai multi judecatori. Este o ingerinta in activitatea instantelor

Deputatul socialist Vasile Bolea a anuntat marti, 9 februarie, intr-o conferinta de presa, ca a pregatit o interpelare catre Presedintie in care solicita sa i se raspunda cine sunt judecatorii care au participat la o intalnire secreta, care ar fi fost organizata de presedintele Maia Sandu, si ce anume s-a discutat la evenimentul respectiv.

Maia Sandu confirma ca vrea sa aiba o intalnire cu membrii CSM:Discutiile vor fi despre reforma justitiei

Presedintele Maia Sandu a declarat ca inca nu a avut o intalnire cu membrii Consiliului Suprem al Magistraturii CSM), dar a precizat ca intentioneaza sa organizeze o asemenea intrevedere.

Maia Sandu: Dialogul activ cu Franta e important pentru dialogul Moldovei cu UE

Presedintele Maia Sandu a declarat ca Parisul este una dintre cele mai importante capitale europene, atat in contextul colaborare bilaterala, cat si al relatiei Republicii Moldova cu Uniunea Europeana. in context european, Franta este tara care va detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene in 2022, iar anul acesta Uniunea Europeana va determina asistenta pentru Republica Moldova pentru urmatorii sapte ani, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )