Libnet.ro
UNICEF

14:00

Doi barbati cercetati pentru furt au evadat din arestul Inspectoratului de Politie Valcea

Antena3 Antena3,
Doi barbati cercetati pentru furt au evadat din arestul Inspectoratului de Politie Valcea

Doi barbati cercetati pentru furt au evadat, marti dimineata, din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Valcea. Cei doi barbati cu varste cuprinse intre 30 si 35 de ani au evadat, cel mai probabil,. continuă pe Antena3

Doi barbati cercetati pentru furt au evadat din arestul politiei din Valcea

Doi tineri valceni arestati preventiv pentru furt au evadat marti dimineata din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, potrivit unor surse din cadrul IPJ, citate de Agerpres. Cei doi tineri ar fi reusit sa fuga din arestul politiei in timp ce se aflau la toaleta, iesind pe geam. In acest moment, IPJ Valcea a mobilizat mai multe echipaje si filtre pe toate strazile din judet, s-a luat legatura cu Inspectoratele de Politie din judetele limitrofe, iar cei doi evadati au fost dati in consemn la frontiera.

Doua persoane au evadat din arestul politiei din Valcea

Doi barbati valceni arestati preventiv pentru furt au evadat marti dimineata din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, potrivit surselor din presa care citeaza surse din cadrul IPJ.

Doi suspecti au evadat din arestul Politiei Valcea

Doi suspecti au evadat, marti dimineata, din arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Valcea. Este vorba despre doua persoane suspectate de furt, care se aflau in arest preventiv, informeaza ziarul local voceavalcii. ro .

Doi hoti au evadat din arestul Inspectoratului de Politie Judetean Valcea (VIDEO)

Update: Ancheta la IPJ Valcea continua. Se investigheaza cum au reusit cei doi hoti sa fuga prin geamul de la toaleta. De asemenea, cei doi au fost prinsi pe camerele de filmat. Doi suspecti, aflati in arest.

Doi barbati au evadat din arest, la Valcea

Doi barbati cu varste cuprinse intre 30 si 35 de ani au evadat in aceasta dimineata din Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Valcea.

Pitesti: Scandal la Spitalul Judetean de Urgenta, provocat de doi barbati care insoteau o pacienta

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti au solicitat interventia Politiei, luni, dupa ce doi barbati care au venit la spital impreuna cu o tanara adusa cu o ambulanta au inceput sa faca scandal pe motiv ca nu au fost lasati sa intre sa discute cu pacienta, relateaza Mediafax.

Accident rutier in judetul Buzau: Doi barbati au murit carbonizati dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat si a luat foc

Doi barbati de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod pe DN2G, in judetul Buzau, informeaaz B1 TV. in urma impactului, masina s-a.

Patru luni de munca in folosul comunitatii, la biserica, pedeapsa prin care justitia vrea sa-l aduca pe calea cea buna pe un tanar condamnat pentru furt

Tanarul, din comuna Biliesti, a fost trimis in judecata in luna februarie de procurorii DIICOT si a fost condamnat cu suspendare pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos.

Audiere la Comisia pentru Control Bugetar din PE cu privire la MCV

Comisia pentru Control Bugetar a PE organizeaza, marti, o audiere cu privire la implementarea de catre Romania si Bulgaria a angajamentelor referitoare la reforma judiciara si lupta impotriva coruptiei in cadrul MCV, raportor fiind europarlamentarul Monica Macovei, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )