Libnet.ro
UNICEF

23:30

Doi barbati din Vulcanesti, retinuti pentru ca au furat doua masini pe care intentionau sa le vanda in Ucraina VIDEO

Adevărul Adevărul,
Doi barbati din Vulcanesti, retinuti pentru ca au furat doua masini pe care intentionau sa le vanda in Ucraina VIDEO

Politistii din Chisinau au contracarat activitatea criminala a doi indivizi, cu varstele de 27 ani si respectiv 43 ani, originari din raionul Vulcanesti. Acestia au fost retinuti pentru ca ar fi furat doua automobile Mercedes-Benz GL 320, cu scopul de a le vinde in Ucraina. continuă pe Adevărul

Doi barbati, ATACATI DE URS, in Harghita: Victimele au rani grave si au fost transportate de urgenta la spital

Doi barbati au ajuns de urgenta la Spitalul Judetean din Miercurea Ciuc dupa ce au fost atacati de un urs in timp ce erau cu oile la pascut, informeaza Agerpres. Cei doi ciobani se aflau cu oile.

Accident grav pe DN 7: Doi barbati, in stare grava dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat intr-un sant

Doi barbati au fost transportati in stare grava la spital, in urma unui accident rutier petrecut sambata dimineata, pe Drumul National 7 Deva Arad, in apropierea municipiului.

CNAIR a lansat licitatia pentru cele doua capete ale autostrazii Pitesti-Sibiu

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a trimis pe platforma SEAP, a licitatiilor publice, contractele pentru cele doua capete ale autostrazii Pitesti-Sibiu, considerate de specialisti cele mai usor de realizat, deoarece.

Doi ciobani din Harghita, muscati de un urs. Presedintele CJ Harghita cere emiterea fara consultare publica a ordinului privind cota de interventie la ursi

Doi ciobani au ajuns cu multiple leziuni muscate, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Miercurea Ciuc, dupa ce au fost atacati de un urs in timp ce se aflau cu oile la pascut.

Doi ciobani din Harghita, muscati de un urs

Doi ciobani au ajuns cu multiple leziuni muscate, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Miercurea Ciuc, dupa ce au fost atacati de un urs in timp ce se aflau cu oile la pascut.

Horoscopul pentru a doua saptamana a lunii iulie, prezentat de Alina Badic, alaturi de Valeriu Panoiu(VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia de sambata a emisiunii 360 de grade, impreuna cu invitatul sau, Valeriu Panoiu, despre predictiile astrale pentru a doua saptamana din luna.

Tenismenul cu cel mai rapid serviciu din lume, ofertat pentru a TRANTI un meci in luna iunie! Cum a raspuns SPORTIVUL

Sam Groth,tenismenul care detine recordul pentrucel mai rapid serviciu din lume263 km/h, reusit in 2012, intr-un Challenger la Busan, in Coreea de Sud), a marturisit intr-un.

Faze tari:Fenomen bizar in natura: mai multi pesti masculi au inceput sa depuna icre; Noul proiect Google se foloseste de energia din gazonul tau pentru a-ti incalzi casa; Parada de sani la cea mai cunoscuta sarbatoare spaniola

Misiune mai putin obisnuita pentru cativa lucratori de la salubritate! Ce au cautat prin gunoaie, aproape 2 zile. Misiune mai putin obisnuita pentru. Parada de sani la cea mai cunoscuta sarbatoare spaniola. Veselie mare, vinul a curs in valuri si fetele si-au etalat sanii goi, recent, la deschiderea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )