Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi functionari ai ambasadei SUA din Venezuela au fost impuscati.

România Liberă România Liberă,
Doi functionari ai ambasadei SUA din Venezuela au fost impuscati.

Doi functionari ai ambasadei Statelor Unite din Venezuela au fost raniti prin impuscare in centrul orasului Caracas, relateaza presa locala citata de Mediafax. Potrivit site-ului publicatiei ElUniversal, incidentul a avut loc luni seara marti dimineata, ora Romaniei) intr-un mall din cartierul Bello Campo, in Caracas. Roberto Ezequiel Rosas, atasatul militar al ambasadei americane din Venezuela, a fost impuscat in abdomen si in piciorul drept in cursul unei altercatii cu indivizi ramasi . continuă pe România Liberă

Doi functionari ai ambasadei SUA din Venezuela au fost impuscati

Doi functionari ai ambasadei Statelor Unite ale Americii din Venezuela au fost impuscati in centrul orasului Caracas, potrivit presei locale. Oficialii americani au confirmat ranirea celor doi atasati ai ambasadei.

Venezuela: Doi functionari ai ambasadei SUA au fost raniti prin impuscare

Doi functionari care lucrau la ambasada SUA dinVenezuela au fost raniti, luni seara, in Caracas, cazand victime unor focuri de arma. Incidentul a avut loc intr-un mall, un atasat militar al ambasadei.

Doi membri ai ambasadei americane au fost raniti in Venezuela

Doi angajati ai ambasadei SUA din Venezuela au fost raniti in timpul unui incident ce a avut loc marti dimineata, intr-un loc public din Caracas, a declarat Departamentul de Stat, in timp ce mass-media locala vorbeste despre leziuni provocate de arme de foc, informeaza AFP.

Biserica Catolica din Venezuela a ramas fara vin pentru liturghie: Furnizorul local are probleme cu producerea acestuia

Dupa ce Venezuela s-a confruntat cu o criza a hartiei igienice, acum Biserica Catolica a anuntat ca rezervele de vin pentru celebrarea liturghiilor sunt epuizate, relateaza EFE. Rezervele sunt pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )