Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doi membri ai ambasadei americane au fost raniti in Venezuela

Hotnews Hotnews,
 Doi membri ai ambasadei americane au fost raniti in Venezuela

Doi angajati ai ambasadei SUA din Venezuela au fost raniti in timpul unui incident ce a avut loc marti dimineata, intr-un loc public din Caracas, a declarat Departamentul de Stat, in timp ce mass-media locala vorbeste despre leziuni provocate de arme de foc, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Venezuela: Doi functionari ai ambasadei SUA au fost raniti prin impuscare

Doi functionari care lucrau la ambasada SUA dinVenezuela au fost raniti, luni seara, in Caracas, cazand victime unor focuri de arma. Incidentul a avut loc intr-un mall, un atasat militar al ambasadei.

10 spectatori au fost raniti de un cablu TV la o cursa Nascar.

10 spectatori prezenti la o cursa Nascar din Carolina de Nord au fost raniti, duminica, dupa ce un cablu TV s-a rupt, au anuntat organizatorii, citati de AFP, potrivit Mediafax. Cablul, care facea parte dintr-un sistem al unei camere mobile ce se deplasa deasupra circuitului oval, s-a balansat intre pista si tribunele circuitului Charlotte Motor Speedway si a lovit spectatorii. Sapte victime au fost tratate la fata locului pentru taieturi sau zgarieturi simple, iar trei au fost transportati .

Incident grav in Parcul Carol din Bucuresti. Un copil si tatal lui au fost raniti

Un barbat de 35 de ani si copilul acestuia, de 7 ani, au fost raniti la cap, sambata dupa-amiaza, in timp ce se plimbau prin Parcul Carol dinCapitala. Mai multe crengi au cazut dintr-un copac peste.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )