Libnet.ro
UNICEF

15:30

Doi grei din PNL, martori in dosare de coruptie

Antena3 Antena3,
Doi grei din PNL, martori in dosare de coruptie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu si presedintele PNL Bucuresti Catalin Predoiu au fost audiati in acesta luna, la DNA, in mari dosare de coruptie. Cei doi au fost audiati ca martori. Subiectul. continuă pe Antena3

Doi copii din Fetesti cu SHU, internati la Spitalul Marie Curie

Ministerul Sanatatii a anuntat astazi ca doi copii din Fetesti, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU), au fost internati vineri seara in Sectia de nefrologie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie.

Perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, dupa evadarea celor doi barbati din Sectia 19

Peste 100 de politisti din cadrul DGPMB, impreuna cu procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, au efectuat vineri dimineata douasprezece perchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov si Giurgiu, fiind puse in aplicare trei mandate de aducere, in cauza penala privind evadarea celor doi barbati din Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Sectiei 19 Politie, potrivit unui comunicat de presa al DGPMB.

Scandalul E-Coli. Doi copii din Arges si doi din Fetesti, trimisi la spitalele din Bucuresti

Doi copii cu probleme digestive au fost transferati in ultimele 24 de ore de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, Alti doi, de aceasta data din Fetesti, diagnosticati cu sindrom hemolitic uremic SHU), au fost internati vineri seara in Sectia de nefrologie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curi .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )