Libnet.ro
UNICEF

10:46

Doi politicieni internati cu coronavirus la clinica de boli infectioase din Timisoara au fost testati negativ

Adevărul Adevărul,
Doi politicieni internati cu coronavirus la clinica de boli infectioase din Timisoara au fost testati negativ

Doi dintre cei trei lideri din judetul Hunedoara ai Partidului National Liberal, internati la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, au fost testati negativ. continuă pe Adevărul

inca un caz de coronavirus confirmat la Suceava. Cine este pacientul care va fi transferat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Un nou caz de corovirus, al doilea, a fost confirmat la Suceava, dupa cel al barbatului de 71 de ani din Malini. Este vorba despre un barbat de 35 de ani revenit recent din Italia si aflat in autoizolare la domiciliu. Barbatul este internat in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului de Urgenta Sf. Ioan cel Nou.

Doi medici din Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Suceava, confirmati cu coronavirus

Doi medici de la Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Suceava au fost confirmati, joi, cu coronavirus, a anuntat Biroul de presa al unitatii medicale.

Pizza pentru medicii si asistentele de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, locul unde sunt ingrijiti cei infectati cu coronavirus

Patronul unui restaurant din Timisoara a decis sa sprijine personalul medical care are grija de pacientii care au de confruntat virusul Covid-19.

Campanie de strangere de fonduri pentru sprijinirea cu materiale medicale a Spitalului de Boli Infectioase din Galati

Apelul caritabil este facut de Fundatia Comunitara din Galati si se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor. Unitatile medicale din intreaga tara se confrunta cu o criza de materiale sanitare ce necesita ajutorul tuturor romanilor.

Spitalul Colentina devine primul spital generalist din Romania transformat in spital care va trata doar pacienti cu coronavirus

Spitalul Colentina din Bucuresti devine primul spital generalist din Romania transformat in spital de boli infectioase, a declarat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, pentru HotNews. ro. incepand de astazi, toti pacientii internati la Spitalul Colentina sunt externati, iar cei care mai necesita o perioada de internare sunt directionati catre alte spitale.

SpitalulGomoiu preia copiii cu boli infectioase care se prezentau in mod normal la SpitalulBabes

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, miercuri, ca Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu incepe sa preia copiii cu boli infectioase care in mod normal se prezentau la Spitalul Clinic Dr. Victor Babes, unitate care acum preia cu prioritate pacienti adulti si copii infectati cu noul coronavirus.

Autoritatile sunt in alerta! Un barbat suspect de coronavirus a fugit astazi din spitalul Matei Bals

Ultima ora! Un barbat internat la spitalul de boli infectioase Matei Bals este dat in urmarire de Politia Capitalei. Potrivit ultimelor informatii, barbatul era suspect de coronavirus si urma sa fie testat. UPDATE: Testele prelevate barbatului inainte de a parasi spitalul au fost finalizate, rezultatul fiind negativ. Acest lucru inseamna ca barbatul nu este purtator .

Fiica primarului din Deva, infectata si ea cu coronavirus Selfie din izoleta

Primarul Devei, Florin Oancea, infectat cu coronavirus dupa ce a participat la sedinta PNL la care a fost si senatorul Vergil Chitac, a anuntat ca si fiica sa a fost depistataa cu COVID-19. Edilul a postat pe Facebook si o fotografie facuta de fiica sa in izoleta in timp ce era dusa la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, unde este internat si el. Activitatea Primariei Deva se suspenda pentru cel putin 14 zile, dupa ce aproximativ 60 de angajati au intrat in izolare pentru ca au avut contact direct cu primarul Florin Oancea sau cu administratorul public Adrian David, ambii depistati cu COVID-19.

Marcela Vilcan, asistenta sefa a Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean: impartasesc cu toti o experienta in speranta ca veti intelegeRepet la nesfarsit Tatal Nostru. Toata pielea ma strange, dar ce conteaza?

Marcela Vilcan, asistenta sefa a Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean, a postat pe contul ei de Facebook un mesaj emotionant, in contextul raspandirii coronavirusului. Ea face apel la toti.

Opt oameni suspecti de coronavirus au fost internati la Spitalul judetean. Ce se intampla cu pacientii

Opt pacienti suspecti de infectia cu Covid-19 au fost internati la sectia de Boli Infectioase din Spitalul Judetean de Urgenta din Deva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )