Libnet.ro
UNICEF

16:01

inca un caz de coronavirus confirmat la Suceava. Cine este pacientul care va fi transferat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Adevărul Adevărul,
inca un caz de coronavirus confirmat la Suceava. Cine este pacientul care va fi transferat la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Un nou caz de corovirus, al doilea, a fost confirmat la Suceava, dupa cel al barbatului de 71 de ani din Malini. Este vorba despre un barbat de 35 de ani revenit recent din Italia si aflat in autoizolare la domiciliu. Barbatul este internat in Sectia de Boli Infectioase a Spitalului de Urgenta Sf. Ioan cel Nou. continuă pe Adevărul

Un nou caz de coronavirus confirmat in Romania. Bilantul persoanelor infectate a ajuns a ajuns la 89

A fost confirmat al 89-lea caz de coronavirus de pe teritoriul Romaniei. Este vorba despre o femeie in varsta de 49 de ani, din Bihor.

in ce tari nu a ajuns inca epidemia de coronavirus. Cat de afectata este planeta

Epidemia de coronavirus Covid-19 s-a raspandit pe toata suprafata Pamantului, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii a intocmit un raport privind totalitatea cazurilor depistate, precum si numarul deceselor cauzate de virusul ucigas, pana in data de 15 martie 2020. Statisticile oferite de Organizatia Mondiala a Sanatatii din ultimele 24 de ore La nivel global au fost .

Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19. A intrat in contact cu sute de persoane

Un senator PNL, Vergil Chitac a fost depistat cu coronavirus! Acesta a participat la BPN de luni, cand a fost desemnat candidat PNL la Primaria Constanta, dar a fost si prezent in Parlamentul Romaniei la sedinta ce trebuia sa investeasca guvernul Citu. Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19 Avand in vedere ca senatorul Vergil .

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Cine este Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa. Din ce isi castiga banii tanara

Pe Dorian Popa, vedeta din juriul Next Star, toata lumea il cunoaste, dar foarte putina lume stie cine este iubita acestuia. Dorian Popa a recunoscut ca este o fire geloasa, si daca ne luam dupa pozele cu iubita sa, ii dam dreptate, insa recunoaste ca partenera lui l-a mai temperat din acest punct de vedere.

Cine este Eva Jumatate, micuta care i-a cucerit pe romani si pe suedezi. Talentul ei i-a topit pe juratii PRO TV

Emisiunea Romanii au talent de vineri a inregistrat un nou numar fantastic, odata ce pe scena a urcat o fetita de doar 11 ani. Eva Jumatate este deja o vedeta consacrata, dupa ce a ajuns pana in finala concursului Suedezii au talent, dar a reprezentat Suedia si la San Remo Junior si a obtinut si .

inca un PARLAMENTAR confirmat cu CORONAVIRUS

Dupa confirmarea infectarii cu COVID-19 a senatorului Vergil Chitac, a aparut un al doilea caz in randul membrilor Partidului Liberal. Este vorba de deputatul liberal Bogdan Hutuca, potrivit unor surse parlamentare.

UPDATE Cine este primul salajean diagnosticat cu coronavirus. Bilantul imbolnavirilor la nivel national a ajuns la 158

Ministerul Sanatatii a transmis ca in judetul Salaj a fost confirmat un prim caz de imbolnavire cu coronavirus. La nivel national, numarul bolnavilor a ajuns la 158.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )