Libnet.ro
UNICEF

15:15

Doi soferi din Tara Galilor au scapat nevatamati in urma unui accident grav (VIDEO)

B1 B1,
Doi soferi din Tara Galilor au scapat nevatamati in urma unui accident grav (VIDEO)

Un sofer din Tara Galilor a vazut moartea cu ochii dupa ce masina sa a fost lovita de un alt autoturism. Omul se indrepta spre casa impreuna cu cainele sau in momentul in care o. continuă pe B1

INS: Sosirile in unitatile turistice din tara au inregistrat in februarie o crestere de 19,2%

Sosirile si innoptarile in unitatile turistice din tara au inregistrat cresteri in luna februarie, comparativ cu luna corespunzatoare din anul precedent, cu 19,2%, respectiv 16,9%, potrivit datelor comunicate vineri de INS.

Transylvania College ofera burse de 37.500 de euro elevilor din tara noastra

Fundatia Transylvania College din Cluj-Napoca a lansat un nou program prin care ofera burse de excelenta cu o valoare anuala de 37. 500 euro, de care vor beneficia, incepand cu anul scolar 2016-2017, trei elevi cu rezultate academice exceptionale, aflati in prezent in clasa a VIII-a, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

DNA le-a stricat planurile primarilor: Jumatate din marile orase din tara, fara edili. Partidele cauta candidati curati

DNA a scos din joc mai multi edili din tara noastra. Asa se face ca jumatate dintre orasele importante au ramas fara primari. Alesii locali fie au demisionat, fie au fost supendati din cauza problemelor cu le.

Ministrul Agriculturii, despre declaratia privind banii scosi din tara cu camionul: A fost o metafora

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat ca afirmatia sa privind transferul a 35 de miliarde de euro din Romania, cu camionul, in Elvetia, in ultimii ani de guvernare, a fost o metafora s.

Doi profesori din Arges s-au bruscat violent, la o sedinta cu parintii. Afla de ce!

Incident mai putin obisnuit intr-o scoala din Arges. O profesoara de romana a fost lovita de un coleg pentru ca a refuzat sa-i dea catalogul ca sa treaca notele, scrie TVR. Agresorul este profesor de educatie fizica si sport. Barbatul a fost muscat de colega pe care o bruscase. Totul s-a intamplat sub privirile inmarmurite ale parintilor, care se aflau in clasa, la sedinta cu diriginta.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )