Libnet.ro
UNICEF

09:30

Doi tineri din Hunedoara au fost trimisi in judecata pentru trafic de cannabis

Adevărul Adevărul,
Doi tineri din Hunedoara au fost trimisi in judecata pentru trafic de cannabis

Tribunalul Hunedoara judeca doi tineri din Hunedoara, care au fost trimisi in judecata pentru trafic de droguri de risc. Doru Ciobanu si Andrei Gidea au cerut astazi eliberarea din arest. continuă pe Adevărul

Cinci tineri au fost trimisi in judecata pentru trafic de droguri

Alexandru Gabriel de 25 ani, C. Alexandru Ionel de 26 ani, ambii din Tulcea, D. de 17 ani din Niculitel, N. de 17 ani din Nalbant si B. de 17 ani din Nalbant au fost trimisi in judecata pentru trafic de droguri.

Tinerii care au jefuit o casa de amanet din centrul Ramnicului, trimisi in judecata

Cei patru tineri care au dat o spargere ca-n filme la o casa de amanet din centrul orasului Ramnicu Valcea au fost trimisi in judecata. in primavara acestui an, hotii au reusit sa fure un kilogram de aur in mai putin de 3 minute. Pentru ca au avut grija sa-si acopere fetele si sa nu lase prea multe urme la locul faptei, cei trei au fost identificati abia in luna iunie.

Doi avocati de la Constanta, trimisi in judecata pentru trafic de influenta si santaj

Doi avocati din cadrul Baroului Constanta au fost trimiti in judecata, in stare de arest la domiciliu pentru trafic de influenta si santaj, informeaza Directia Nationala Anticoruptie.

Administratori de firme din Olt, trimisi in judecata pentru fraude de tip Missing Trader

Trei administratori de firme si o contabila au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru fraude intracomunitare cu firme fantoma MTIC Missing Trader Intra Community).

Administratori de firme din Olt, trimisi in judecata pentru fraude de tip Missing Trader

Trei administratori de firme si o contabila au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru fraude intracomunitare cu firme fantoma MTIC Missing Trader Intra Community).

Doi avocati, trimisi in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie DNA) Constan and ta au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a avocatilor Sorin Calaigii Baroul Constanta) si Mihaela Bodirlau Baroul Bucuresti), acuzati de trafic de influenta.

Angajati BCR Alba-Iulia, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu. Prejudiciul, peste 11 milioane de euro

Mai multi angajati ai unei banci comerciale din Alba Iulia au fost trimiti in judecata de DNA pentru abuz in serviciu. in urma controlalelor s-a descoperit ca au fost acordate 56 de credite unui numar de 34 de debitori persoane juridice, cu incalcare grava a normelor si instructiunilor de lucru in vigoare, aducand bancii unui prejudiciu de peste 11 milioane de euro.

28 de inculpati trimisi in judecata pentru frauda bancara la BCR Alba Iulia

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Alba-Iulia au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a unui numar de 28 inculpati, printre care angajati ai BCR Alba Iulia, pentru abuz in serviciu la acordarea creditelor.

Un barbat este cautat in tot judetul Gorj dupa ce a lasat intr-o balta de sange doi tineri. A intrat in plin cu masina in ei, apoi a fugit

Un sofer care a ranit grav doi oameni, apoi a fugit de la locul accidentelui, este cautat de politisti in tot judetul Gorj. Acesta a intrat cu bolidul in plin in doi tineri care stateau in fata.

Secretara de la Consulatul General al Romaniei la Strasbourg, trimisa in judecata pentru delapidare

O secretara de la Consulatul General al Romaniei la Strasbourg a fost trimisa in judecata pentru delapidare, fiind acuzata ca si-a insusit peste 46. 000 de euro din fondurile provenite din incasarile consulare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )