Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cinci tineri au fost trimisi in judecata pentru trafic de droguri

Adevărul Adevărul,
Cinci tineri au fost trimisi in judecata pentru trafic de droguri

Alexandru Gabriel de 25 ani, C. Alexandru Ionel de 26 ani, ambii din Tulcea, D. de 17 ani din Niculitel, N. de 17 ani din Nalbant si B. de 17 ani din Nalbant au fost trimisi in judecata pentru trafic de droguri. continuă pe Adevărul

Doi avocati de la Constanta, trimisi in judecata pentru trafic de influenta si santaj

Doi avocati din cadrul Baroului Constanta au fost trimiti in judecata, in stare de arest la domiciliu pentru trafic de influenta si santaj, informeaza Directia Nationala Anticoruptie.

Doi avocati, trimisi in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie DNA) Constan and ta au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a avocatilor Sorin Calaigii Baroul Constanta) si Mihaela Bodirlau Baroul Bucuresti), acuzati de trafic de influenta.

Administratori de firme din Olt, trimisi in judecata pentru fraude de tip Missing Trader

Trei administratori de firme si o contabila au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru fraude intracomunitare cu firme fantoma MTIC Missing Trader Intra Community).

Administratori de firme din Olt, trimisi in judecata pentru fraude de tip Missing Trader

Trei administratori de firme si o contabila au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru fraude intracomunitare cu firme fantoma MTIC Missing Trader Intra Community).

Fiul cantaretului Phil Collins a fost arestat pentru trafic de droguri

Simon Collins, fiul cel mare al fostului solist al trupei Genesis, Phil Collins, a fost retinut pentru trafic de droguri din clasa A si pentru posesie de droguri din clasa B, vineri, in orasul britanic Wiltshire.

Romanul condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri ar putea fi extradat in tara

Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia pentru trafic de droguri, ar putea fi extradat in Romania. Consulul tarii noastre la Kuala Lumpur a venit special in Romania, pentru a discuta cu familia.

Avocatul Sorin Calaigii, trimis in judecata pentru trafic de influenta. in acelasi dosar este judecata si o colega din Bucuresti

Avocatii Sorin Calaigii din Baroul Constanta si Mihaela Bodirlau din Baroul Bucuresti au fost trimisi in judecata de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta pentru trafic de influenta si santaj.

Avocatul Cristian Cojocaru, aparator in Lotul Stavarache, trimis in judecata de DNA Bacau pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Serviciul Teritorial Bacau i-au trimis in judecata pe Cristian Cojocaru, avocat al Baroului Bacau, pentru trafic de influenta, dar si pe Marius Craciun, Simion Nadia si Codrin Constantin Coroama, pentru cumparare de influenta. in timp ce Marius Craciun este deja arestat pentru alte infractiuni, ceilalti inculpati vor fi judecati in stare de libertate.

Interlopul craiovean Dragusin, retinut pentru trafic de influenta. Ar fi cerut 70.000 de euro

Ion Dragusin, un cunoscut al lumii interlope din Craiova, a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta. Barbatul ar fi cerut de la o persoana 70. 000 de euro pentru a interveni pe langa judecatori pentru a-l favoriza intr-un dosar.

Secretara de la Consulatul General al Romaniei la Strasbourg, trimisa in judecata pentru delapidare

O secretara de la Consulatul General al Romaniei la Strasbourg a fost trimisa in judecata pentru delapidare, fiind acuzata ca si-a insusit peste 46. 000 de euro din fondurile provenite din incasarile consulare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )