Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al doilea val de infectari cu noul coronavirus loveste statele asiatice, dupa ce Europa a devenit principalul focar

B1 B1,
Al doilea val de infectari cu noul coronavirus loveste statele asiatice, dupa ce Europa a devenit principalul focar

Oficialii din Coreea de Sud, Taiwan si din anumite parti din China si din sud-estul Asiei se grabesc sa adopte noi masuri drastice dupa ce a izbucnit un al doilea val de infectii cu noul coronavirus, in ciuda. continuă pe B1

Tarile asiatice se tem de un al doilea val pandemic adus din Europa in contextul cresterii cazurilor importate

Tarile asiatice care au reusit sa opreasca propagarea epidemiei sau care cunosc o scadere semnificativa a numarului de noi cazuri de coronavirus se tem de un al doilea val pandemic provocat de importurile infectiilor din Europa.

Juventus a anuntat al doilea jucator al echipei testat pozitiv cu noul coronavirus

In contextul in care criza provocata de noul coronavirus a scapat de sub control in Italia, Juventus Torino a anuntat, marti, ca inca un jucator a fost testat pozitiv cu COVID-19. Este vorba de Blaise.

Farmacista din Brasov, depistata cu noul coronavirus. Opt farmacii, inchise pentru dezinfectie

O farmacista din Brasov a fost confirmata pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce a fost la o petrecere cu cel de-al doilea pacient confirmat cu COVID-19 din municipiu, cel venit din Boston. Farmacista se afla in.

Deputatul Mircea Banias, diagnosticat cu noul coronavirus. Al doilea parlamentar roman infectat este asimptomatic

Deputatul Mircea Banias a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, in cadrul evaluarii medicale desfasurate sambata, la Palatul Parlamentului. Anuntul a fost facut, luni seara, de catre Grupul de.

Alegerile primare in Ohio, suspendate in ultimul moment, din cauza urgentei sanitare cauzate de noul coronavirus

Guvernatorul statului Ohio a anuntat cu doar cateva ore inainte de deschiderea sectiilor de votare amanarea alegerilor primare, evocand urganta sanitara cauzata de noul coronavirus, o premiera in lunga cursa a investirii democrate, dominata de Joe Biden, impotriva lui Bernie Sanders, relateaza AFP.

14 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in ultimele ore. Bilantul total a ajuns la 260 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns miercuri seara la 260 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte 14 de cazuri noi. Reamintim ca miercuri dimineata fusesera confirmate 29 de cazuri de infectie cu noul tip de coronavirus. De la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi, dupa cum urmeaza: 7 in Bucuresti, 3 in Brasov, 2 in Constanta, cate unul in Maramures si Dolj, au anuntat autoritatile.

Adevarul despre mutatiile suferite de noul coronavirus. Ce subtip este activ in Romania

Multi romani se intreaba in aceste zile daca noul coronavirus are o varianta mai blanda si una agresiva, in contextul evolutiei diferite, de la caz la caz, a bolii cu COVID 19.

Zeci de credinciosi au baut urina de vaca pentru a se proteja de noul coronavirus

Zeci de credinciosi hindusi au baut urina de vaca in timpul unei petreceri organizate sambata la New Delhi, crezand ca aceasta bautura ii va proteja de infectarea cu noul coronavirus.

Ministrul olanez al Sanatatii a lesinat in timp ce primea intrebari despre noul coronavirus. Bruins: Simteam o ameteala de la oboseala acumulata in cateva saptamani intense (VIDEO)

Bruno Bruins, ministrul olandez al Sanatatii, a lesinat pentru o scurta perioada, miercuri, in timpul unei dezbateri parlamentare cu privire la noul coronavirus, si a dat vina pe extenuarea survenita pe fondul.

Politistii din Botosani neaga ca un bebelus de 10 luni prezinta simtome de imbolnavire cu noul coronavirus

Inspectoratul Judetean de Politie IJP) Botosani a infirmat, miercuri seara, informatia potrivit careia un copil de 10 luni prezinta suspiciuni de infectare cu noul coronavirus. existenta unor suspiciuni de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )