Libnet.ro
UNICEF

19:16

Doliu in cultura botosaneana. Unul dintre cei mai cunoscuti violonisti din tara a incetat din viata

Adevărul Adevărul,
Doliu in cultura botosaneana. Unul dintre cei mai cunoscuti violonisti din tara a incetat din viata

Constantin Lupu, unul dintre cei mai apreciati profesori de muzica dar si un cunoscut violonist pe plan national, a murit duminica. continuă pe Adevărul

James Miller: Pentru SUA, Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere parteneri.

James Miller, adjunctul secretarului Statelor Unite pentru politica de aparare, a declarat luni la Deveselu, ca Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere parteneri ai SUA. Citeste si: Au inceput lucrarile de constructie la scutul antiracheta de la Deveselu Participam la un nou inceput, la propriu si la figurat. Lucrarile de constructie marcheza inceputul unei noi etape pentru relatiile dintre Statele Unite si Romania si pentru NATO. S-au facut eforturi foarte mari pentru a ajunge .

James Miller, la Deveselu: Pentru SUA, Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere parteneri

Aflat la Deveselu unde incep lucrarile pentru scutul antiracheta, James Miller, adjunctul secretarului Statelor Unite pentru politica de aparare, a afirmat ca Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere.

James Miller, la Deveselu: Pentru SUA, Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere parteneri (VIDEO)

Aflat la Deveselu unde incep lucrarile pentru scutul antiracheta, James Miller, adjunctul secretarului Statelor Unite pentru politica de aparare, a afirmat ca Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere.

VIDEO Lucrarile la Scutul american antiracheta de la Deveselu au fost inaugurate luni. Adjunctul secretarului Apararii al SUA: Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere si mai capabili parteneri ai SUA / Traian Basescu: Sentimentul meu e acela a

Luni, la Baza Militara Deveselu judetul Olt) a avut loc ceremonia oficiala de marcare a inceperii lucrarilor principale de constructie la componenta din Romania a scutului antiracheta. Traian Basescu a declarat ca evenimentul semnifica increderea aliatilor nostri in Romania, in timp ce James Miller, adjunctului secretarului apararii al SUA, a spus caangajamentul SUA pentru scutul european antiracheta este neabatut, iar Romania s-a transformat intr-unul dintre cei mai de incredere si mai capabili parteneri. La rindul sau, Alexander Vershbow, Secretar General Adjunct NATO, a spus ca amenintarile balistice la adresa NATO sunt reale si in crestere. Bogdan Aurescu a declarat pentru HotNews. ro ca ceremonia de la Deveselu arata ca suntem un stat predictibil, care va ramine pe termen lung in comunitatea democratica de valori. Ceremonia de luni marcheaza practic inceperea amenajarii bazei pentru a primi rachetele interceptoare, care vor deveni operationale din 2015.

Lucrarile la Scutul american antiracheta de la Deveselu, inaugurate luni/ Adjunctul secretarului Apararii al SUA: Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere si mai capabili parteneri ai SUA/ Traian Basescu: Sentimentul meu e acela al datoriei imp

Luni, la Baza Militara Deveselu judetul Olt), incepand cu ora 12. 00, are loc ceremonia oficiala de marcare a inceperii lucrarilor principale de constructie la componenta din Romania a scutului antiracheta. La ceremonie participa presedintele Traian Basescu, secretarul de stat MAE Bogdan Aurescu, numarul 2 din NATO si numarul 2 din Pentagon, precum si ministrul Apararii, Mircea Dusa. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui si va tine la curent cu principalele momente ale ceremonieiUPDATE 12. 53 Oficialii inaugureaza simbolic inceperea lucrarilor, cu lopeti. Ceremonia s-a incheiat. 45 Vorbeste Traian Basescu. Intra in articol pt principalele declaratii 12. 42 Vorbeste Alexander Vershbow, Secretar General Adjunct NATO. 35 Vorbeste ministrul Aparari Mircea Dusa: Aceasta facilitate confera securitate nu numai Romaniaiei ci si tarilor din zona si zonei, pentru ca Romania este o granita NATO. Ministrul nu se intrerupe din daclaratii pt traducere. 26 Vorbeste James Miller, adjunctul secretarului Apararii al SUA pentru politica de aparare: Pentru SUA, Romania a devenit unul dintre cei mai de incredere si mai capabili parteneri.

Cine este Claudiu Craciun, unul dintre cei acuzati de agresiunea asupra ministrului Culturii.

Potrivit biografiei de pe pagina de Internet a SNSPA, Claudiu Craciun este lector universitar la Catedra de Stiinte Politice si Studii Europene. Are un doctorat in stiinte politice la SNSPA si un Master of Science la London School of Economics, in politici europene. A lucrat ca cercetator la SNSPA, pe perioada doctoratului, si la Open Society Institute si Centre for Policy Studies-CEU, Budapesta, ca lector la Facultatea de Filologie, ca trainer si expert pentru Institutul National de .

Cu ocazia aniversarii a 85 de ani de la infiintarea radioului public, Paul Grigoriu este invitat la Vorba de Cultura 5 ore in 5 zile consecutive

Sarbatorirea a 85 de ani de la infiintarea radioului public romanesc prilejuieste reintalnirea ascultatorilor Radio Romania Cultural cu unul dintre cei mai indragiti si cunoscuti oameni de radio, o personalitate a carei voce a fost, ani de-a randul, amprenta radioului public: Paul Grigoriu, informeaza Radio Romania Cultural, intr-un comunicat de presa.

Desoperire record facuta de astronomi. A fost identificat unul din cele mai bogate sisteme planetare de pana acum

Astronomii au identificat unul dintre cele mai bogate sisteme planetare descoperite pana in prezent, care include sapte planete. Descoperirea celei de-a saptea planete in jurul stelei pitice KIC 11442793 ar putea.

Top 10 cei mai bizari pantofi din istorie!

Primele atestari istorice ale prezentei pantofilor in garderoba umana dateaza din jurul anului 8000 i. Hr. Astazi, ADPM va prezinta 10 dintre cei mai ciudati pantofi care au existat vreodata, de la cei tip lotus si pana la pantofii fara toc sau okobo.

Cele mai ciudate alegeri din Europa.

La alegerile parlamentare din Cehia de sambata, castigatorii social-democrati au pierdut voturi fata de ultimul scrutin, fiind urmati de populisti si comunisti, in vreme ce dreapta, castigatoare in 2010, abia s-a salvat. In Georgia, nici unul dintre cei mai puternici oameni care s-au confruntat la alegerile prezidentiale de ieri presedintele Mihail Saakasvili si premierul Bidzina Ivanisvili nu a candidat in cadrul scrutinului, ambii preferand sa trimita oameni de paie. Daca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )