Libnet.ro
UNICEF

14:00

Doliu in lumea filmului din Romania. O mare regizoare a murit

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea filmului din Romania. O mare regizoare a murit

Regizoarea si scenarista Malvina Ursianu, un reper al cinematografiei romanesti, a murit la varsta de 88 de ani, in noaptea de miercuri spre joi, a declarat Laurentiu Damian, presedintele Uniunii Cineastilor din. continuă pe Antena3

Divortul care zguduie lumea mondena din Romania

Iminentul divort al Roxanei Ilie este subiectul preferat al mondenilor Capitalei in ultima perioada. Feeria s-a terminat, iar ea si Mihai Plesea se pregatesc de divort. Dovada: weekendul trecut, cand ea isi.

Vila unui afacerist controversat din Baia Mare, distrusa de un incendiu puternic

Un incendiu puternic a distrus vila unui afacerist controversat din Baia Mare. Flacarile au cuprins imobilul de trei etaje, iar in cateva minute, focul s-a extins si la mansarda casei. Pompierii au reusit abia.

Caldura din Romania nu se compara insa cu infernul din Orientul Mijlociu: Temperaturile au depasit frecvent 70 de grade Celsius (VIDEO)

Romania se topeste la 37 de grade. Meteorologii au emis cod galbend e canicula pentru 31 de judete, valabil pentru zilele joi si vineri. Detalii AICI) Caldura din Romania nu se compara insa cu infernul din.

Transformare soc pentru o gimnasta din Romania

La doar 19 ani Larisa Iordache este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din Romania. Acum tanara sportiva este de nerecunoscut, in special dupa ce se machiaza, scrie cancan. ro. Gimnasta Larisa Iordache este fara doar.

Cum sa imi promovez serviciile de coaching pe piata din Romania

Ioana, Bucuresti, life coach: Cum pot sa imi promovez serviciile de life coaching si coaching pentru relatii pe o piata precum cea din Romania, care nu stie despre aceste servicii? .

Self/Less: Transfer de viata a ajuns in cinematografele din Romania

Self/Less: Transfer de viata, un film despre pericolul nemuririi, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 7 august.

MAE aloca un milion de euro pentru bursierii francofoni din Romania: Ordinul a fost publicat marti in Monitorul Oficial

Cetatenii straini francofoni inscrisi la universitatile din Romania vor beneficia si in anul universitar 2015-2016 decele 40 de burse de studii universitare de doctorat si de cercetare Eugen Ionescu,.

Primul copac electric din Romania, care oferea conexiune wireless la internet, a fost distrus

Plantat si abandonat. Asta se poate spune despre celebrul Strawberry tree, primul copac electric din Romania, amplasat in Parcul Copiilor din Timisoara de municipalitate, in baza unui parteneriat cu.

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 mil lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din.

Scriitorii pot inchiria Casa Vernescu: Oamenii de afaceri din Romania nu sunt seriosi. Deocamdata nu avem clienti pentru inchiriere

O Hotarare de Guvern publicata recent in Monitorul Oficial arata faptul ca Uniunea Scriitorilor din Romania a primit dreptul de a beneficia de fructele civile ale imobilului, cu conditia utilizarii acestora in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )