Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 mil lei anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari 50 de companii de software din Romania. Au crescut cu 900 mil lei anul trecut

Cele mai mari 50 de companii de software din Romania au avut anul trecut afaceri de aproape 4,4 miliarde de lei 990 mil euro), mai mult cu 906 de milioane de lei 203 mil euro) fata de 2013, ca urmare a cererii puternice de solutii IT, in special din. continuă pe Wall-Street Ro

Acestea sunt bancile cu cele mai mari portofolii de carduri contactless la final de semestru

Bancile cu cele mai mari portofolii de carduri contactless au cumulat peste 1,5 milioane de carduri si aproape 25. 000 de POS-uri care accepta aceasta tehnologie. Liderul pe acest segment este ING Bank, care a inceput anul trecut procesul de migrare a.

Legenda semintei de grau care a scos oamenii din Pestera Meziad, una dintre cele mai mari pesteri din tara, supranumita si Catedrala subterana

Galeriile care serpuiesc in subteranele Carpatilor sunt o sursa nesecata de noi descoperiri si legende. Un astfel de loc este pestera Meziad, din Bihor, una dintre cele mai mari si mai frumoase din tara. Comparata cu o catedrala gotica subterana, pestera pare sa fi adapostit in urma cu mii si mii de ani atat ursii cavernelor, cat si oamenii primitivi care au fost scosi la lumina de o tanara pe nume Florica.

Litoralul fierbe de turisti: in august, toate locurile de cazare au fost rezervate. Cati bani castiga comerciantii si care sunt cele mai mari distractii la malul marii

Malul marii este, in aceasta perioada, cel mai ravnit loc din Romania. Nu mai exista niciun loc de cazare liber, iar pe plaja de abia daca mai gasesti un spatiu unde sa iti intinzi cearceaful.

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme (Partea 3)

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme au incantat milioane de oameni din toata lumea. Iata o selectie cu cele mai spectaculoase creatii purtate de marile actrite de la Hollywood. Azi, partea 3.

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme (Partea 2)

Cele mai frumoase rochii de mireasa din filme au incantat milioane de oameni din toata lumea. Iata o selectie cu cele mai spectaculoase creatii purtate de marile actrite de la Hollywood. Azi, partea 2.

Croatia, una dintre cele mai apreciate destinatii de vara din Europa, este in pericol din cauza exploatarii rezervelor sale de hidrocarburi din Marea Adriatica

Croatia trece printr-o lunga criza economica, iar singura solutie pentru revenire este exploatarea rezervelor sale de hidrocarburi din Marea Adriatica. insa, acest lucru ar duce la poluarea mediului si ar afecta.

Top 10 cele mai misterioase si inexplicabile fotografii din lume

Controversatele fotografii cu cele mai ciudate si inexplicabile aparitii surprinse de-a lungul timpului au lasat multe semne de intrebare, pana in prezent. Un top al celor mai spectaculoase fotografii misterioase.

Secretele celei mai mari fabricii Tesla in 4K [VIDEO]

Intr-un clip incarcat de detalii interesante, un pasionat de drone a imortalizat fabrica de baterii Tesla din Fremont, Statele Unite ale Americii. intr-o lume in care energia regenerabila devine din ce in ce mai relevanta, este imposibil sa nu fi auzit de Tesla. Doar una dintre companiile incarcate de inovatie ale lui Elon Musk acopera [] Secretele celei mai mari fabricii Tesla in 4K [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Topul vitezelor de internet fix si mobil din Romania: Cum explica ANCOM de ce este mai relevant Netograf decat Speedtest

Cine vrea sa-si testeze viteza de internet fix sau mobil si intra pe Netograf, aplicatia oficiala pentru testarea calitatii serviciilor de internet din Romania, va vedea ca aplicatia ii afiseaza automat IP-ul, orasul, browserul, sistemul de operare si terminalul folosit. De aici incolo, utilizatorul este liber sa selecteze orice furnizor doreste, tipul de oferta si de conexiune. Pe baza a peste 110. 000 de teste facute de romani in Netograf, ANCOM a anuntat recent ca Orange are cele mai mari viteze pe internet mobil, iar RCSRDS pe internet fix. Ce relevanta are acest top, cata vreme oricine poate minti asupra furnizorului? ANCOM precizeaza ca testele in care utilizatorul selecteaza un alt furnizor decat cel detectat pe baza IP-ului existent in baza de date a aplicatiei sunt eliminate din statistici.

Bursele chineze anunta cele mai mari pierderi lunare din ultimii 6 ani. Restrictii pe 24 de conturi de brokeraj suspectate ca au influentat preturile si anchete asupra tranzactiilor automate

Bursele de valori din Shanghai si Shenzhen au anuntat vineri ca impun restrictii asupra a circa 20 de conturi de brokeraj, in timp ce autoritatile de reglementare a lansat o ancheta asupra programelor informatice acuzate ca au alimentat volatilitatea pietei, transmite AFP. Acestea reprezinta cele mai recente eforturi ale Beijingului de a stopa caderea. Bursele din China au scazut vineri si au anuntat cele mai mari pierderi lunare inregistrate in ultimii 6 ani.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )