Libnet.ro
UNICEF

21:15

DOLIU in presa: Unul dintre cei mai titrati ziaristi A MURIT, in trafic

B1 B1,
DOLIU in presa: Unul dintre cei mai titrati ziaristi A MURIT, in trafic

Lumea presei sportive din Romania este in stare de soc. Un cunoscut jurnalist a incetat din viata la doar 47 de ani. Este vorba despre Valentin Damian de la Gazeta Sporturilor care a incetat di. continuă pe B1

DOLIU in presa: Unul dintre cei mai titrati ziaristi A MURIT in trafic

Lumea presei sportive din Romania este in stare de soc. Un cunoscut jurnalist a incetat din viata la doar 47 de ani. Este vorba despre Valentin Damian de la Gazeta Sporturilor care a incetat di.

Washington Post despre ultimul sef al Securitatii: Alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania

Necrologul lui Iulian Vlad publicat in presa americana difera substantial de elogiile aduse ultimului def al Securitatii de o parte a presei romanesti. Washington Post i-a dedicat sambata, 30 septembrie, un articol amplu lui Iulian Vlad, despre care a scris ca alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania. Iulian Vlad a murit sambata, la 86 de ani.

Legenda nestiuta din spatele cantecului Zaraza, unul dintre cele mai indragite slagare romanesti

Unul dintre cele mai indragite si cunoscute slagare romanesti, Zaraza, ascunde o legenda trista. Se spune ca Zaraza ar fi fost o bruneta focoasa, celebra in Bucurestiul interbelic, care a sf.

Liviu Pop: Bugetul pentru Educatie de anul viitor va fi unul dintre cele mai mari din ultimii zece ani

Ministrul Educatiei,Liviu Pop a declaratla Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor, ca Bugetul pentru Educatie de anul viitor va fi unul dintre cele mai mari alocate acestui.

VIDEO Cine este adevaratul autor al poeziei Mama, creatie atribuita in mod eronat lui George Cosbuc. A fost unul dintre cei mai populari poeti interbelici

Versurile poeziei Mama, care au fost puse pe muzica de catre celebrul compozitor George Enescu, devenind apoi una dintre cele mai indragite romante din perioada interbelica, au fost scrise de catre un poet nationalist.

Descinderi la unul dintre cele mai periculoase clanuri de interlopi: Procurorii DIICOT au facut 30 de perchezitii

Perchezitii la una dintre cele mai temute grupari de interlopi din Romania. Membrii clanului Butoane au fost ridicati de procurorii DIICOT, informeaza B1 TV. Procurorii au facut 30 de perchezitii.

Probleme la inima pentru unul dintre titularii lui Real Madrid

Dani Carvajal, unul dintre cei mai in forma jucatori ai campioanei Europei, Real Madrid, a fost diagonosticat cu o problema la inima si nu va mai putea juca mai multe saptamani.

CSU Craiova isi pastreaza unul dintre cei mai vechi sustinatori financiari

Dupa doi ani de parteneriat, clubul de fotbal CS Universitatea Craiova si compania Alexandrion Grup au parafat o noua intelegere, contractul fiind prelungit pe inca un an competitional.

Betii cumplite, mizerie si delasare. Cum au aratat cei mai negri ani din viata lui Mihai Eminescu

Mihai Eminescu este in mod incontestabil unul dintre cele mai importante genii ale culturii romanesti si chiar europene, potrivit adevarul. ro. Dupa ce s-a imbolnavit, Eminescu a alunecat pe o.

Proprietarul turc al TotalSoft: IT-istii romani, mult mai buni decat turcii

La un ceai turcesc il am alaturi de mine pe fondatorul LOGO, unul dintre cei mai mari jucatori regionali pe piata de software si, din 2016, proprietarul TotalSoft. Tugrul Tekbulut este deschis si foarte sincer cand imi marturiseste:.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )