Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dolj: Barbat dat disparut in decembrie, gasit mort intr-un lac inghetat

B1 B1,
Dolj: Barbat dat disparut in decembrie, gasit mort intr-un lac inghetat

Un barbat de 41 de ani dintr-o localitate din Dolj, dat disparut in luna decembrie, a fost descoperit mort intr-un lac inghetat, relateaza stirileprotv. ro. Trupul acestuia a fost descoperit de un copil care se. continuă pe B1

Un barbat disparut in urma cu trei saptamani, gasit mort pe malul unui rau

Deznodamant tragic in cazul unui barbat din comuna buzoiana Racoviteni, disparut de la domiciliu in ajunul Craciunului. Omul a fost gasit mort, duminica, de catre un localnic, in zona unei punti, in imediata apropiere a raului Calnau, la Petrisoru.

Studentul de la Academia Navala din Constanta, gasit mort. S-a sinucis din dragoste, pentru ca iubita voia sa-l paraseasca

Marinarul din Constanta disparut de cateva zile a fost gasit mort. Trupul lui Alexandru, student la Academia Navala din Constata, a fost adus la mal de apele marii. inainte sa se arunce in apa rece, baia.

Gaesti: sofer turc, gasit mort in cabina unui TIR

Un sofer turc a fost gasit mort, luni, in cabina TIR-ului, in parcarea fabricii de frigidere din Gaesti, judetul Dambovita. Barbatul, in varsta de 57 de ani, locuia in Ankara si facea des transporturi de componente pentru societatea din Romania.

Constanta: Trupul unui student dat disparut a fost adus la mal de valurile Marii Negre

Trupul unui student din Constanta, dat disparut in urma cu cateva zile, a fost adus la mal de valurile Marii Negre, relateaza Agerpres. Corpul tanarului a fost vazut plutind aproape de mal de catre un.

Un bebelus a fost gasit abandonat intr-o punga, pe scarile unei clinici private din Sibiu

Un bebelus a fost abandonat intr-o punga, pe scarile unei clinici private din municipiul Sibiu, langa el fiind lasat un bilet in care mama acestuia arata ca nu are resurse materiale pentru a-l creste. Am fost s.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )