Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dominique Strauss-Kahn: Politica, pentru mine, este de domeniul trecutului

Adevărul Adevărul,
Dominique Strauss-Kahn: Politica, pentru mine, este de domeniul trecutului

Dominique Strauss-Kahn a dat asigurari miercuri ca politica este de domeniul trecutului in ceea ce il priveste si ca vrea sa se consacre noii sale functii de consilier, intr-un interviu pentru televiziunea rusa in care comenteaza despre situatia economica mondiala si cazul Snowden, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Strauss-Kahn: Politica este de domeniul trecutului, ma dedic consultantei economice

Fostul sef al FMI Dominique Strauss-Kahn a declarat miercuri, in Rusia, ca politica este de domeniul trecutului si ca vrea sa se dedice noilor sale functii de consultant economic, relateaza.

Serbia i-ar fi oferit un post lui Dominique Strauss-Kahn, potrivit unei surse guvernamentale

O sursa guvernamentala sarba a declarat marti pentru AFP ca Belgradul i-ar fi oferit un post lui Dominique Strauss-Kahn, insa informatia a fost dezmintita imediat de catre o sursa din anturajul fostului sef al Fondului Monetar International FMI).

Fostul sef FMI, Strauss-Kahn, va fi judecat anul viitor pentru proxenetism

Fostul director general al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, care a scapat de un proces in SUA in urma unui aranjament financiar, va fi judecat in Franta anul viitor pentru proxenetism.

Fostul sef al FMI va fi judecat in 2014 pentru proxenetism in forma agravata

Fostul director general al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn va fi judecat in Franta anul viitor pentru proxenetism in forma agravata, transmite AFP, citata de Agerpres. Strauss-Kahn a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )