Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fostul sef FMI, Strauss-Kahn, va fi judecat anul viitor pentru proxenetism

B1 B1,
Fostul sef FMI, Strauss-Kahn, va fi judecat anul viitor pentru proxenetism

Fostul director general al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, care a scapat de un proces in SUA in urma unui aranjament financiar, va fi judecat in Franta anul viitor pentru proxenetism. continuă pe B1

Fostul sef al FMI va fi judecat in 2014 pentru proxenetism in forma agravata

Fostul director general al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn va fi judecat in Franta anul viitor pentru proxenetism in forma agravata, transmite AFP, citata de Agerpres. Strauss-Kahn a.

Strauss-Kahn: Politica este de domeniul trecutului, ma dedic consultantei economice

Fostul sef al FMI Dominique Strauss-Kahn a declarat miercuri, in Rusia, ca politica este de domeniul trecutului si ca vrea sa se dedice noilor sale functii de consultant economic, relateaza.

Serbia i-ar fi oferit un post lui Dominique Strauss-Kahn, potrivit unei surse guvernamentale

O sursa guvernamentala sarba a declarat marti pentru AFP ca Belgradul i-ar fi oferit un post lui Dominique Strauss-Kahn, insa informatia a fost dezmintita imediat de catre o sursa din anturajul fostului sef al Fondului Monetar International FMI).

Dominique Strauss-Kahn: Politica, pentru mine, este de domeniul trecutului

Dominique Strauss-Kahn a dat asigurari miercuri ca politica este de domeniul trecutului in ceea ce il priveste si ca vrea sa se consacre noii sale functii de consilier, intr-un interviu pentru televiziunea rusa in care comenteaza despre situatia economica mondiala si cazul Snowden, relateaza AFP.

Productia Pozitia copilului, desemnata sa reprezinte Romania la Oscarul de anul viitor

Filmul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, premiat cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin, a fost desemnat sa reprezinte Romania la premiile Oscar de anul viitor, la categoria cel mai bun.

Fostul sef al penitenciarului Ramnicu Sarat, acuzat de omor deosebit de grav

Alexandru Visinescu, fostul sef al penitenciarului Ramnicu Sarat, desfiintat in urma cu 50 de ani, este acuzat de omor deosebit de grav, potrivit surselor de presa.

Fostul sef al penitenciarului Ramnicu Sarat, acuzat de omor deosebit de grav

Dupa 50 de ani de la desfiintarea penitenciarului Ramnicu Sarat, fostul sef al institutiei, Alexandru Visinescu, este acuzat de omor deosebit de grav. Lui Visinescu i se imputa moartea mai multor dizidenti.

Fostul sef SIE Ioan Talpes: Pacepa e in continuare in razboi cu Romania

Pacepa e in continuare in razboi cu Romania. Pentru el, tara asta a fost cel mai mare dusman. Asa sustine generalul Ioan Talpes, fost sef al Serviciului de Informatii Externe SIE), care a subliniat ca Pacepa ar fi putut fi un catalizator al schimbarii din pozitia pe care o detinea in America, insa a refuzat sa se implice.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )