Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump va anunta o alianta araba sunnita-NATO impotriva terorismului. SUA si Arabia Saudita au pregatit minutios o lovitura de teatru pentru Iran si Rusia. Stratagema israeliana

România Liberă România Liberă,
Donald Trump va anunta o alianta araba sunnita-NATO impotriva terorismului. SUA si Arabia Saudita au pregatit minutios o lovitura de teatru pentru Iran si Rusia. Stratagema israeliana

Sambata, Trump ajunge la Riad, Arabia Saudita, de unde, sustin surse din cadrul serviciilor secrete, va face un anunt militar important. continuă pe România Liberă

Ce vaneaza Donald Trump Jr. intr-un sat din Giurgiu

Potrivit unor surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, Donald Trump Junior - fiul cel mai mare al presedintelui american Donald Trump - se afla in judetul Giurgiu, la vanatoare de cerbi, anunta.

Ce VANEAZA Donald Trump Jr. intr-un sat din Giurgiu

Potrivit unor surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, Donald Trump Junior - fiul cel mai mare al presedintelui american Donald Trump - se afla in judetul Giurgiu, la vanatoare de cerbi, anunta.

Secrete de stat, dupa bunul plac: Donald Trump isi apara dreptul de a dezvalui informatii secrete

Presedintele Donald Trump si-a aparat dreptul absolut de a impartasi informatii cu Rusia, inclusiv materiale ultraclasificate, anunta BBC. Trump a anuntat pe Twitter ca a oferit Rusiei.

SURSE: Fiul cel mare al lui Donald Trump se afla pana joi in vizita in Romania impreuna cu unul din copiii sai

Fiul cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr 39 de ani) impreuna cu fiul sau se afla intr-o vizita in Romania, unde vor sta pana joi. Potrivit informatiilor HotNews. ro, Donald Trump Jr se afla insotit de unul din cei cinci copiii, nu cu Barron Trump, fiul cel mic al presedintelui SUA, cum au scris unele publicatii. Cei doi s-ar afla intr-o vizita privata, urmand sa viziteze mai multe zone din Romania, inclusiv Maramures.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vanatoare la Giurgiu. Fiul presedintelui SUA a ajuns in Romania

Donald Trump Jr 39 ani), fiul presedintelui SUA, a venit in secret in Romania. Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump a venit la vanatoare la Giurgiu. Mostenitorul imperiului.

Vesti groaznice pentru Donald Trump: Un sondaj arata ca americanii vor destituirea sa

Decizia lui Donald Trump de saptamana trecuta de a il demite pe directorul FBI, James Comey, pare sa ii dauneze grav presedintelui american in sondajele de opinie. O cercetare facuta.

Vladimir Putin se ofera sa trimita Congresului american inregistrarea discutiilor dintre Donald Trump si Serghei Lavrov

Vladimir Putin s-a declarat miercuri pregatit sa ofere inregistrarea recentei inatalniri de la Washington dintre Serghei Lavrov si presedintele american Donald Trump, care este acuzat ca i-a divulgat informatii confidentiale sefului diplomatiei rusesti, scrie AFP.

Premierul Theresa May sustine ca Marea Britanie va continua sa faca schimb de informatii secrete cu SUA, in ciuda scandalului in care este implicat Donald Trump

Premierul Regatului Unit, Theresa May, a anuntat miercuri ca Marea Britanie si SUA vor continua sa-si transmita reciproc informatii confidentiale, in ciuda scandalului din SUA in care este implicat Donald Trump.

Donald Trump iar s-a facut de ras. Presedintele SUA a plagiat un discurs al lui Elle Woods din Blonda de la Drept (VIDEO)

Dupa ce Melania Trump a fost prinsa plagiind un discurs al lui Michelle Obama, iata ca a venit si randul lui Donald Trump sa se faca de ras. Presedintele Statelor Unite a copiat un discurs, dar nu al.

Donald Trump ar putea fi pus sub acuzare de obstructionarea legii, dupa ce a impus oprirea anchetei lui Michael Flynn

Donald Trump risca acuzatia de obstructionare a legii, dupa ce i-ar fi cerut fostului sef al FBI, James Comey, sa opreasca ancheta federala asupra fostului sau consilier, Michael Flynn, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )