Libnet.ro
UNICEF

22:45

Donald Trump iar s-a facut de ras. Presedintele SUA a plagiat un discurs al lui Elle Woods din Blonda de la Drept (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump iar s-a facut de ras. Presedintele SUA a plagiat un discurs al lui Elle Woods din Blonda de la Drept (VIDEO)

Dupa ce Melania Trump a fost prinsa plagiind un discurs al lui Michelle Obama, iata ca a venit si randul lui Donald Trump sa se faca de ras. Presedintele Statelor Unite a copiat un discurs, dar nu al. continuă pe B1

S-a facut iar de ras! Presedintele SUA A PLAGIAT un discurs al lui Elle Woods din Blonda de la Drept (VIDEO)

Dupa ce Melania Trump a fost prinsa plagiind un discurs al lui Michelle Obama, iata ca a venit si randul lui Donald Trump sa se faca de ras. Presedintele Statelor Unite a copiat un discurs, dar nu al.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vanatoare la Giurgiu. Fiul presedintelui SUA a ajuns in Romania

Donald Trump Jr 39 ani), fiul presedintelui SUA, a venit in secret in Romania. Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump a venit la vanatoare la Giurgiu. Mostenitorul imperiului.

Donald Trump schimba regulile la Casa Alba! Dezamagirea pe care presedintele SUA nu mai poate sa si-o ascunda

Presedintele Donald Trump nu pare foarte multumit de mesajele neadecvate care pleaca de la echipa sa de comunicare si sustine ca ar fi mai bine daca ar prelua el rolul de a tine briefinguri pentru presa,.

Donald Trump i-a promis lui Recep Erdogan ca SUA vor livra rapid echipamentele militare solicitate de Turcia

Presedintele Donald Trump l-a primit marti, la Casa Alba, pe omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, caruia i-a promis ca echipamentele militare solicitate de Turcia vor fi livrate rapid.

Presedintele Donald Trump, lucrat de ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, sa compromita o sursa din ISIS. Aliatii Americii sunt in stare de soc

In timpul intalnirii dintre presedintele SUA cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, si ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, Donald Trump a compromis o sursa din interiorul ISIS.

SUA: Donald Trump a ordonat vineri noapte o reuniune de urgenta dupa atacul cibernetic international

Presedintele american Donald Trump i-a ordonat consilierului sau pe probleme de securitate interna, Tom Bossert, sa organizeze o reuniune de urgenta vineri noapte, pentru a evalua amenintarea reprezentata de atacul informatic de tip ransomware care a afectat cel putin 150 de tari, a declarat duminica un oficial de rang inalt din cadrul administratiei americane, pentru Reuters.

Apucaturile dictatoriale ale lui Trump. Presedintele SUA i-a propus fostului director FBI sa-i trimita la puscarie pe jurnalistii care publica informatii scurse presei

Presedintele american Donald Trump i-a spus lui James Comey, pe vremea in care acesta conducea FBI-ul, ca ar trebui sa ia in considerare condamnarea la inchisoare a jurnalistilor care publica.

U2 ii INTERZICE lui Trump sa participe la concertele sale. Mesajul lui Bono pentru presedintele SUA (FOTO)

Vocalistul trupei U2, celebrul Bono, i-a interzis presedintelui american Donald Trump sa participe la spectacolele trupei care au avut loc in SUA, desi nu are aceeasi problema si cu sustinatorii.

Premierul Theresa May sustine ca Marea Britanie va continua sa faca schimb de informatii secrete cu SUA, in ciuda scandalului in care este implicat Donald Trump

Premierul Regatului Unit, Theresa May, a anuntat miercuri ca Marea Britanie si SUA vor continua sa-si transmita reciproc informatii confidentiale, in ciuda scandalului din SUA in care este implicat Donald Trump.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vanatoare la Giurgiu. Fiul presedintelui SUA a ajuns in Romania cu un avion privat

Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump a venit la vanatoare la Giurgiu. Mostenitorul imperiului Trump este cunoscut ca un pasionat de pescuit si vanatoare.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )