Libnet.ro
UNICEF

15 Iun.

Vladimir Putin se ofera sa trimita Congresului american inregistrarea discutiilor dintre Donald Trump si Serghei Lavrov

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin se ofera sa trimita Congresului american inregistrarea discutiilor dintre Donald Trump si Serghei Lavrov

Vladimir Putin s-a declarat miercuri pregatit sa ofere inregistrarea recentei inatalniri de la Washington dintre Serghei Lavrov si presedintele american Donald Trump, care este acuzat ca i-a divulgat informatii confidentiale sefului diplomatiei rusesti, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin, ironic cu americanii: S-a oferit sa transmita Congresului american inregistrarea discutiilor dintre Trump si ministrul sau de Externe in care s-ar fi dezvaluit informatii secrete

Un intreg scandal s-a iscat in Statele Unite dupa ce Donald Trump l-a primit la Casa Alba pe ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. Jurnalistii de la Washington Post au dezvaluit ca in cadrul.

Putin spune ca este dispus sa transmita Congresului american inregistrarea discutiei purtate de Lavrov cu Trump in Biroul Oval

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri ca omologul sau american Donald Trump nu a furnizat informatii secrete in cursul intalnirii cu ministrul rus de Externe Serghei Lavrov si a precizat ca poate furniza inregistrarea discutiei din Biroul Oval, relateaza Sky News, potrivit news. ro.

Vladimir Putin, dispus sa faca publica stenograma conversatiei dintre Lavrov si Trump. Liderul de la Kremlin a negat ca omologul sau american ar fi divulgat informatii clasificate

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a negat ca presedintele american Donald Trump ar fi divulgat informatii clasificate pe durata intrevederii cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Vladimir Putin: Experientele de lupta din timpul operatiunii din Siria solicita o abordare mai precisa privind reinarmarea trupelor

Presedintele rus Vladimir Putin sustine ca, in contextul conflictului sirian si a necesitatii de a proteja teritoriul tarii in vest, sud-vest si in regiunea Arctica, este necesara modernizarea armatei ruse.

VIDEO VIRAL: Vladimir Putin a cantat la pian fragmente din melodii despre Moscova si Sankt Petersburg, in asteptarea omologului sau chinez

Presedintele rus Vladimir Putin, aflat la Beijing pentru a participa la un summit economic international, a petrecut timpul dinainte de intrevederea cu omologul sau chinez, Xi Jinping, cantand la pian.

Cum a fost surprins Vladimir Putin, inaintea intalnirii cu liderul chinez - VIDEO

Presedintele rus, Vladimir Putin, a cantat la pian, duminica, la Beijing, in asteptarea liderului chinez, Xi Jinping, pentru intalnirea bilaterala pe care o aveau programata. Cei doi s-au .

Vladimir Putin da vina pe serviciile secrete americane pentru atacurile cibernetice din ultimele zile

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, luni, ca tara sa nu este implicata deloc in atacurile cibernetice care au avut loc in ultimele zile, in peste 100 de tari. Totodata, liderul de la Kremlin a acuzat Statele Unite ca ar fi dezvoltat instrumente cibernetice sofisticate, pe care le-ar fi folosit.

Moscova nu crede in virusi: Vladimir Putin NEAGA orice implicare in atacul CIBERNETIC WannaCry. Cine se joaca cu planeta?

Rusia nu are absolut nicio legatura cu atacul cibernetic fara precedent care a afectat vineri cel putin 150 de tari, a sustinut luni presedintele rus Vladimir Putin, in conditiile.

Vladimir Putin neaga orice implicare in atacul cibernetic WannaCry

Rusia nu are absolut nicio legatura cu atacul cibernetic fara precedent care a afectat vineri cel putin 150 de tari, a sustinut luni presedintele rus Vladimir Putin, in conditiile in care hackerii rusi sunt acuzati frecvent de atacuri informatice de anvergura, in special Statele Unite ale Americii, scrie AFP.

Vladimir Putin cere stoparea intimidarii Coreii de Nord si cere o solutie pasnica

Presedintele rus Vladimir Putin a calificat luni drept contraproductiv si periculos tirul nord-coreean de racheta, dar a cerut stoparea intimidarii Coreii de Nord, cerand o solutie pasnica, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )