Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce VANEAZA Donald Trump Jr. intr-un sat din Giurgiu

B1 B1,
Ce VANEAZA Donald Trump Jr. intr-un sat din Giurgiu

Potrivit unor surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, Donald Trump Junior - fiul cel mai mare al presedintelui american Donald Trump - se afla in judetul Giurgiu, la vanatoare de cerbi, anunta. continuă pe B1

Ce vaneaza Donald Trump Jr. intr-un sat din Giurgiu

Potrivit unor surse care doresc sa-si pastreze anonimatul, Donald Trump Junior - fiul cel mai mare al presedintelui american Donald Trump - se afla in judetul Giurgiu, la vanatoare de cerbi, anunta.

VIDEO Donald Trump Jr, fiul presedintelui SUA, a venit in secret in Romania. Ce cauta intr-un sat din Giurgiu

Prezenta neasteptata in tara noastra. Fiul lui Donald Trump a ajuns inca de luni in Romania.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vanatoare la Giurgiu. Fiul presedintelui SUA a ajuns in Romania

Donald Trump Jr 39 ani), fiul presedintelui SUA, a venit in secret in Romania. Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump a venit la vanatoare la Giurgiu. Mostenitorul imperiului.

Fiul cel mare al lui Donald Trump, la vanatoare la Giurgiu. Fiul presedintelui SUA a ajuns in Romania cu un avion privat

Fiul cel mare al presedintelui SUA Donald Trump a venit la vanatoare la Giurgiu. Mostenitorul imperiului Trump este cunoscut ca un pasionat de pescuit si vanatoare.

SURSE: Fiul cel mare al lui Donald Trump se afla pana joi in vizita in Romania impreuna cu unul din copiii sai

Fiul cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr 39 de ani) impreuna cu fiul sau se afla intr-o vizita in Romania, unde vor sta pana joi. Potrivit informatiilor HotNews. ro, Donald Trump Jr se afla insotit de unul din cei cinci copiii, nu cu Barron Trump, fiul cel mic al presedintelui SUA, cum au scris unele publicatii. Cei doi s-ar afla intr-o vizita privata, urmand sa viziteze mai multe zone din Romania, inclusiv Maramures.

Presedintele sud-coreean se va intalni, la sfarsitul lunii iunie, cu omologul sau american, Donald Trump, la Washington

Presedintele sud-coreean Moon Jae-in va efectua o vizita, la Washington, la sfarsitul lunii iunie pentru o intrevedere cu liderul de la Casa Alba Donald Trump, a informat marti presedintia sud-coreeana, relateaza Kyodo si Reuters, potrivit Agerpres.

Donald Trump este somat sa predea inregistrarile cu directorul concediat al FBI

Senatorii americani il indeamna pe Donald Trump sa predea orice inregistrari detine cu directorul FBI, James Comey, care a fost concediat. Potrivit BBC News, Charles Schumer, presedintele.

Fiul lui Donald Trump a ajuns in Romania! Care este motivul vizitei sale

Fiul lui Donald Trump a ajuns marti dimineata in Romania. Baiatul celui mai puternic om din lume a sosit pe Aeroportul Baneasa cu un avion privat, scrie national. ro. Potrivit sursei citate, fiul presedintelui SUA se.

Vesti groaznice pentru Donald Trump: Un sondaj arata ca americanii vor destituirea sa

Decizia lui Donald Trump de saptamana trecuta de a il demite pe directorul FBI, James Comey, pare sa ii dauneze grav presedintelui american in sondajele de opinie. O cercetare facuta.

Vladimir Putin se ofera sa trimita Congresului american inregistrarea discutiilor dintre Donald Trump si Serghei Lavrov

Vladimir Putin s-a declarat miercuri pregatit sa ofere inregistrarea recentei inatalniri de la Washington dintre Serghei Lavrov si presedintele american Donald Trump, care este acuzat ca i-a divulgat informatii confidentiale sefului diplomatiei rusesti, scrie AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )