Libnet.ro
UNICEF

22:30

Strangerile de mana ale lui Donald Trump VIDEO

ADPM ADPM,
Strangerile de mana ale lui Donald Trump VIDEO

Donald Trump starneste amuzament pe internet proape de fiacre data cand participa la o intalnire oficiala prin modul in care obisnuieste sa le stranga mana interlocutorilor. Iata ce s-a intamplat, spre exemplu, la ultimile vizite de stat. continuă pe ADPM

VIDEO Donald Trump catre Brigitte Macron: Esti intr-o forma atat de buna!

Donald Trump, criticat adesea pentru comentariile sexiste, i-a spus joi lui Brigitte Maron, sotia omologului sau francez: Esti intr-o forma atat de buna! Trump, aflat in vizita in Franta, s-a intalnit joi cu Emmanuel Macron, cei doi presedinti fiind insotiti de sotii: Melania Trump si Brigitte Macron.

VIDEO. Donald Trump a complimentat-o pe Brigitte Macron, sotia presedintelui Frantei: Stii, te mentii foarte bine

Presedintele SUA, Donald Trump, a fost surprins de jurnalistii francezi, transmitandu-i Primei Doamne a Frantei, Brigitte Macron, ca se tine foarte bine, potrivit Mediafax.

Donald Trump, complimente la adresa sotiei presedintelui Frantei. Ce i-a soptit la intalnirea oficiala - VIDEO

Presedintele american Donald Trump a fost surprins in timp ce ii spunea un compliment Primei Doamne a Frantei, Brigitte Macron, potrivit AOL News. intr-o intregistrare video care a.

Donald Trump participa la festivitatile dedicate Zilei Nationale a Frantei

ACTUALIZARE 12:13 Ziua Nationala a Frantei a inceput cu o parada militara pe Champs-Elysees, privita din tribuna oficiala de catre Trump Festivitatile de Ziua Nationala a Frantei au inceput in jurul orei locale 10. 10 ora Romaniei), imediat dupa sosirea presedintelui Emmanuel Macron, care a salutat trupele franceze si americane de pe Champs-Elysees, in timp ce Donald Trump privea protocolul din tribuna oficiala, alaturi de sotia sa, Melania Trump. *ACTUALIZARE 08:57 Trump saluta alaturi de Macron, la Elysee, relatia care nu poate fi rupta intre SUA si Franta *Armistitiul din Siria dovedeste utilitatea dialogului cu Rusia, sustine presedintele Trump *Donald Trump: S-ar putea intampla ceva legat de acordul de la Paris *ACTUALIZARE 08:35 Trump, primit oficial de Macron la Invalides .

Cel putin 8 persoane ar fi participat la intalnirea lui Donald Trump Jr. cu avocata rusa

Cel putin 8 persoane ar fi participat la intalnirea fiului cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr. , si a ginereului presedintelui american, Jared Kushner, cu avocata rusa Natalia Veselnitkaia, la Trump Tower, in iunie 2016, potrivit CNN.

Un avocat al lui Donald Trump sugereaza ca Secret Service ar fi autorizat intalnirea fiului presedintelui cu cetateni rusi

Unul dintre avocatii personali ai presedintelui american Donald Trump a aparat intalnirea pe care Donald Trump Junior, fiul cel mare al liderului de la Casa Alba, a avut-o cu cetateni rusi in timpul campaniei electorale din 2016, lasand sa se inteleaga ca respectiva intalnire ar fi fost autorizata de Secret Service, scrie Agerpres, citand Reuters.

Donald Trump s-ar putea razgandi in privinta acordului climatic de la Paris

Presedintele francez Emmanuel Macron s-a declarat optimist in privinta faptului ca omologul sau american, Donald Trump, s-ar putea razgandi in privinta acordului de la Paris privind schimbarile climatice. Trump mi-a spus ca va incerca sa gaseasca o solutie in lunile urmatoare, a afirmat Emmanuel Macron, dupa intalnirea cu liderul de la Casa Alba, potrivit Reuters.

Emmanuel Macron: Donald Trump s-ar putea razgandi in privinta acordului climatic de la Paris

Presedintele francez Emmanuel Macron s-a declarat optimist in privinta faptului ca omologul sau american, Donald Trump, s-ar putea razgandi in privinta acordului de la Paris privind schimbarile climatice. Trump mi-a spus ca va incerca sa gaseasca o solutie in lunile urmatoare, a afirmat Emmanuel Macron, dupa intalnirea cu liderul de la Casa Alba, scrie Reuters, citand Le Journal du Dimanche.

Presedintele Camerei Reprezentantilor din Statele Unite ii cere lui Donald Trump Jr. sa depuna marturie in fata Congresului

Paul Ryan, presedintele Camerei Reprezentantilor din Statele Unite, ii cere fiului cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr. , sa depuna marturie in legatura cu intalnirea cu o avocata rusa, relateaza Reuters.

Primarul Londrei, despre o vizita a lui Donald Trump in Marea Britanie: Are politici pe care multi le resping. Nu este potrivit ca Guvernul sa intinda covorul rosu

Primarul Londrei, Sadiq Khan, s-a declarat, luni, impotriva unei vizite a presedintelui american Donald Trump in Marea Britanie.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )