Libnet.ro
UNICEF

14:30

Donald Trump da inapoi si acorda un interviu pentru New York Times, dupa ce initial il anulase

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump da inapoi si acorda un interviu pentru New York Times, dupa ce initial il anulase

Presedintele ales al Americii, Donald Trump, a anuntat marti pe Twitter anularea unui interviu cu New York Times, pe care il acuza in mod regulat de lipsa de impartialitate, pentru ca, in cele din urma sa revina asupra deciziei si sa acorde acest interviu, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Resedinta lui Donald Trump din centru New York a fost transformata in unul din cele mai bine pazite locuri din lume: Agentii Secret Service au mari batai de cap pentru a il tine in siguranta

Protestele din zilele de dupa alegerile prezidentiale si tensiunile pe care le-a creat Donald Trump in Statele Unite au facut ca locuinta sa, Trump Tower, din centrul orasului New York sa devina o.

Donald Trump apeleaza la flancul drept pentru a umple pozitiile din securitatea nationala. Un weekend de intalniri pentru a compune viitorul cabinet

Presedintele ales Donald Trump a inceput vineri sa umple posturile din securitatea nationala, din esalonul de top al administratiei sale, selectand un grup de loialisti din campanie ce reflecta viziunile dure care i-au definit candidatura, scrie New York Times. Pe de alta parte, oficiali care se ocupa de tranzitia sa la Casa Alba spun ca Trump se intalneste in acest weekend cu o gama larga de potentiali membri ai cabinetului si alti consultanti, dorind sa semnaleze ca vrea sa construiasca o echipa diversa, fara a tine cont de afiliere politica sau sprijinul dat in timpul campaniei.

Administratia Donald Trump nu o va ancheta pe Hillary Clinton pentru mailurile private - Kellyanne Conway

Administratia lui Donald Trump nu o va ancheta pe Hillary Clinton in scandalul mailurilor private, a afirmat marti una dintre cele mai apropiate consiliere ale presedintelui ales, potrivit AFP.

Donald Trump a anuntat sase masuri pentru primele 100 de zile de mandat

Presedintele ales al Statelor Unite Donald Trump nu si-a format inca administratia, dar a anuntat deja primele masuri pe care le va lua la Casa Alba. Toate aceste masuri se subordoneaza unui singur principiu: America mai intai America First, sloganul sau electoral).

Melania si Barron Trump ar putea ramane sa locuiasca la New York, dupa investirea lui Donald Trump in functie

Melania Trump si fiul sau, Barron, ar putea ramane sa locuiasca la New York, in loc sa isi urmeze sotul, respectiv tatal la Washington, a sugerat un purtator de cuvant al presedintelui-ales Donald Trump, explicand ca viitorul cuplu prezidential este ingrijorat de ideea ca baiatul lor va trebui sa isi schimbe scoala, relateaza AFP.

Primarul orasului New York sugereaza ca Donald Trump si-ar putea pastra locuinta principala in metropola, chiar si dupa investire

Primarul democrat al New York, Bill de Blasio, crede ca presedintele-ales Donald Trump, care a locuit intotdeauna in metropola, ar putea alege sa nu se mute la Washington dupa investitura, ci sa isi pastreze resedinta principala in Trump Tower,.

Donald Trump s-ar putea muta singur la Casa Alba, pentru ca fiul sau sa nu schimbe scoala in mijlocul anului scolar

Un purtator de cuvant al lui Donald Trump a lasat sa se inteleaga ca presedintele ales al Statelor Unite si sotia sa, Melania, sunt ingrijorati de perspectiva schimbarii scolii fiului lor, Barron. Declaratia pare sa confirme speculatia tabloidului New York Post ca viitoarea prima doamna ar putea ramane la New York, impreuna cu copilul, cand Donald Trump se va instala la Casa Alba, pe 20 ianuarie, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Mitinguri anti-Trump cu tot mai putini participanti. Circa 1000 de persoane s-au adunat la un protest in New York

Mai multe sute de protestatari s-au adunat sambata in cartierul Queens din New York si au mers pana in Manhattan pentru a protesta impotriva alegerii lui Donald Trump in functia de presedinte, scrie Newsday.

Noi proteste la New York fata de Trump

Peste o mie de manifestanti au protestat sambata la New York, in cartierul Queens, unde s-a nascut presedintele ales Donald Trump, pana la Trump Tower, pentru a apara diversitatea si valorile democratice, informeaza AFP.

Donald Trump s-ar putea muta singur la Casa Alba, fara sotia si fiul sau

Un purtator de cuvant al lui Donald Trump a lasat sa se inteleaga ca presedintele ales al Statelor Unite si sotia sa, Melania, sunt ingrijorati de perspectiva schimbarii scolii fiului lor, Barron, scrie Agerpres, citand AFP. Declaratia pare sa confirme speculatia New York Post ca viitoarea prima doamna ar putea ramane la New York, impreuna cu fiul cuplului, in timp ce Donald Trump se va instala la Casa Alba, pe 20 ianuarie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )