Libnet.ro
UNICEF

12:45

Donald Trump: O intelegere privind imigratia ar putea foarte bine sa nu se intample pana pe 5 martie

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump: O intelegere privind imigratia ar putea foarte bine sa nu se intample pana pe 5 martie

Presedintele american, Donald Trump, a declarat vineri ca un acord privind situatia celor 700. 000 de asa-numiti visatori imigranti), adusi in SUA in mod ilegal drept copii, ar putea foarte bine sa nu se intample pana pe 5 martie, cand programul care ii protejeaza impotriva deportarii va expira, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

Primul discurs al lui Donald Trump despre Starea Natiunii: Presedintele american a laudat mersul economiei si a anuntat masuri privind imigratia (VIDEO)

Donald Trump a tinut primul sau discurs despre Starea Natiunii. Presedintele american a vorbit despre realizarile sale in primul an de mandat si a laudat directia spre care se indreapta.

Donald Trump vrea sa puna capat Loteriei Vizelor VIDEO

In primul sau discurs privind Starea Uniunii, presedintele Statelor Uniteale Americii, Donald Trump, si-a reafirmat dorinta de a inaspri politica referitoare la imigratie si s-a pronuntat inca o data impotriva Loteriei Vizelor.

VIDEO Donald Trump vrea sa puna capat Loteriei Vizelor

In primul sau discurs privind Starea Uniunii, presedintele Statelor Uniteale Americii, Donald Trump, si-a reafirmat dorinta de a inaspri politica referitoare la imigratie si s-a pronuntat inca o data impotriva Loteriei Vizelor.

Juncker: Nu vom accepta ca Romania sa faca pasi inapoi privind statul de drept. Sunt foarte bine informat

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, miercuri, in conferinta de presa comuna cu presedintele Klaus Iohannis, ca Romania a facut progrese remarcabile in privinta statului de drept, iar CE nu va accepta ca Romania sa faca pasi inapoi privind statul de drept. Juncker a tinut sa precizeze ca este foarte bine informat.

Donald Trump a aprobat declasificarea unui memoriu care se refera la alegerile prezidentiale din 2016, dupa ce FBI s-a impotrivit

Presedintele Donald Trump a aprobat declasificarea unui memoriu care se refera la modul in care FBI desfasoara o ancheta cu privire la amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale americane din 2017, relateaza Reuters. Trump ar fi spus despre memoriu ca acesta arata o poveste rusionoasa si ca multor persoane ar trebui sa le fie rusine.

Donald Trump acuza FBI si Ministerul Justitiei de ''politizarea '' anchetelor in favoarea democratilor

Presedintele american Donald Trump a acuzat, astazi, politia federala FBI si Ministerul Justitiei ca a politizat anchetele in favoarea adversarilor sai democrati, relateaza Reuters si AFP.

Donald Trump: FBI si Departamentul de Justitie acuzate de politizarea investigatiilor

Donald Trump a acuzat, vineri, FBI si Departamentul de Justitie de politizarea investigatiilor in fa.

Donald Trump desfiinteaza Loteria vizelor, visul american

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut, din nou, un discurs inspirat, pe aceeasi linie cu cel de la .

Donald Trump, atac la adresa lui Kim Jong-un: Niciun regim nu si-a asuprit cetatenii precum aceasta nemiloasa dictatura

Presedintele american Donald Trump a tinut, marti seara, un discurs despre starea natiunii. in discursul sau a criticat atat Coreea de Nord, cat si Iranul, pentru programele.

Donald Trump, primul discurs despre Starea natiunii. Apel la inarmare, pentru a descuraja rivalii

In fata celor doua Camere ale Congresului reunite in sedinta solemna, presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a lansat marti seara un apel la unitate la finalul primului sau an la putere care a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )