Libnet.ro
UNICEF

21:15

Donald Trump acuza FBI si Ministerul Justitiei de ''politizarea '' anchetelor in favoarea democratilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump acuza FBI si Ministerul Justitiei de

Presedintele american Donald Trump a acuzat, astazi, politia federala FBI si Ministerul Justitiei ca a politizat anchetele in favoarea adversarilor sai democrati, relateaza Reuters si AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Trump acuza FBI si Departamentul de Justitie ca politizeaza anchetele in favoarea democratilor

Presedintele SUA, Donald Trump, acuza oficiali din cadrul FBI si ai Departamentului de Justitie ca politizeaza institutiile in favoarea democratilor, relateaza Reuters. Asta, in contextul in care FBI s-a aratat impotriva declasificarii unui document cu privire la campania electorala a lui Donald Trump din 2016.

Trump acuza FBI ca a politizat anchete in favoarea democratilor

Presedintele american Donald Trump a acuzat vineri FBI si Departamentul Justitiei ca a politizat anchete in favoarea unor adversari din tabara democratilor, relateaza AFP.

Donald Trump: FBI si Departamentul de Justitie acuzate de politizarea investigatiilor

Donald Trump a acuzat, vineri, FBI si Departamentul de Justitie de politizarea investigatiilor in fa.

Donald Trump a aprobat declasificarea unui memoriu care se refera la alegerile prezidentiale din 2016, dupa ce FBI s-a impotrivit

Presedintele Donald Trump a aprobat declasificarea unui memoriu care se refera la modul in care FBI desfasoara o ancheta cu privire la amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale americane din 2017, relateaza Reuters. Trump ar fi spus despre memoriu ca acesta arata o poveste rusionoasa si ca multor persoane ar trebui sa le fie rusine.

Donald Trump: O intelegere privind imigratia ar putea foarte bine sa nu se intample pana pe 5 martie

Presedintele american, Donald Trump, a declarat vineri ca un acord privind situatia celor 700. 000 de asa-numiti visatori imigranti), adusi in SUA in mod ilegal drept copii, ar putea foarte bine sa nu se intample pana pe 5 martie, cand programul care ii protejeaza impotriva deportarii va expira, scrie Reuters.

Donald Trump desfiinteaza Loteria vizelor, visul american

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut, din nou, un discurs inspirat, pe aceeasi linie cu cel de la .

Donald Trump vrea sa puna capat Loteriei Vizelor VIDEO

In primul sau discurs privind Starea Uniunii, presedintele Statelor Uniteale Americii, Donald Trump, si-a reafirmat dorinta de a inaspri politica referitoare la imigratie si s-a pronuntat inca o data impotriva Loteriei Vizelor.

VIDEO Donald Trump vrea sa puna capat Loteriei Vizelor

In primul sau discurs privind Starea Uniunii, presedintele Statelor Uniteale Americii, Donald Trump, si-a reafirmat dorinta de a inaspri politica referitoare la imigratie si s-a pronuntat inca o data impotriva Loteriei Vizelor.

Donald Trump, atac la adresa lui Kim Jong-un: Niciun regim nu si-a asuprit cetatenii precum aceasta nemiloasa dictatura

Presedintele american Donald Trump a tinut, marti seara, un discurs despre starea natiunii. in discursul sau a criticat atat Coreea de Nord, cat si Iranul, pentru programele.

Primul discurs al lui Donald Trump despre Starea Natiunii: Presedintele american a laudat mersul economiei si a anuntat masuri privind imigratia (VIDEO)

Donald Trump a tinut primul sau discurs despre Starea Natiunii. Presedintele american a vorbit despre realizarile sale in primul an de mandat si a laudat directia spre care se indreapta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )