Libnet.ro
UNICEF

21:45

Donald Trump, lasat fara Twitter si Facebook: cea mai radicala masura, dupa dezastrul din Washington

Playtech Playtech,
Donald Trump, lasat fara Twitter si Facebook: cea mai radicala masura, dupa dezastrul din Washington

Statele Unite ale Americii au trecut prin cea mai dificila criza din istoria tarii in ultimele 24 de ore, provocata de Donald Trump. O reactie din partea Twitter si Facebook era. continuă pe Playtech

Donald Trump a ramas fara Facebook si Instagram, dupa violentele de la Capitoliu: Mark Zuckenberg i-a suspendat conturile pe perioada nedeterminata

Fondatorul Facebook, Mark Zuckenberg a anuntat, joi seara, ca Donald Trump va avea accesul interzis pe retelele de socializare Facebook si Instagram, in urma protestelor violente de miercuri seara, din Statele Unite. Acesta considera ca fostul presedinte s-a folosit de conturile sociale pentru a instiga la ura si violenta, incalcand astfel regulile de utilizare ale celor doua platforme.

Facebook si Twitter au blocat conturile lui Donald Trump

Twitter si Facebook au blocat conturile lui Donald Trump si au sters mai multe postari de-ale sale, dupa ce presedintele in exercitiu al SUA a pus la indoiala rezultatul alegerilor prezidentiale americane si.

Cand va fi deblocat contul de Twitter al lui Donald Trump

Retelele de socializare Twitter, Facebook, Youtube si Snapchat au blocat sau au sanctionat conturile presedintelui Donald Trump in urma mesajelor publicate pe 6 ianuarie, care au dus la proteste unde mii de.

Traian Basesc, acuzatii fara precedent la adresa lui Donald Trump dupa protestele din SUA: Un om politic marunt, bolnav de egoism si putere

In urma amplelor proteste care au loc in aceste momente in SUA, politicienii romani sunt si ei socati de ce se intampla in cea mai puternica tara din lume, aratand cu degetul spre fostul presedinte, Donald Trump. Unul dintre cei care a criticat vehement scenele violente de la Washington este Traian Basescu, care il acuza .

Donald Trump insinueaza din nou ca alegerile prezidentiale din SUA au fost fraudate. Mesaj pentru sustinatorii sai: Amintiti-va mereu de aceasta zi

Donald Trump, presedinte inca in exercutiu al Statelor Unite, a revenit pe Twitter cu un nou mesaj dupa ce mai multi sustinatori de-ai au fortat intrarea in cladirea Capitoliului, iar unii dintre ei au si re.

Donald Trump apara actiunile sustinatorilor sai: Amintiti-va ziua asta pentru totdeauna!

Presedintele american Donald Trump a publicat un mesaj pe Twitter in care, de aceasta data, apara actiunile sustinatorilor lui care au patruns miercuri in Capitoliu si au vandalizat mai multe spatii. Ulterior, mesajul a fost sters.

Conturile de Facebook si Instagram ale lui Donald Trump, blocate pe termen nedeterminat

Facebook a decis sa nu ii mai permita accesul lui Donald Trump pe platforma pana cel putin dupa investirea noului presedinte, programata pentru 20 ianuarie, a anuntat CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg.

Fondatorul Facebook, despre blocarea contului lui Donald Trump: Riscurile de a permite presedintelui sa continue sa foloseasca serviciul nostru in aceasta perioada sunt pur si simplu prea mari

Dupa ce presedintele in exercitiu al SUA, Donald Trump, a pus la indoiala rezultatul alegerilor prezidentiale americane si a incitat la violente prin intermediul unor mesaje,.

Violente la Capitoliu: Boris Johnson il condamna fara rezerve pe Donald Trump

Premierul britanic Boris Johnson a condamnat joi fara rezerve atitudinea presedintelui american Donald Trump pentru ca a incurajat violenta comisa de sustinatorii saila Capitoliu, sediul Congresului SUA, potrivit AFP.

CTP a dejucat planul lui Donald Trump. Ce ar vrea sa faca, de fapt, din America: Terorism

Ieri ar fi trebuit sa fie ziua cea mare in America. La Capitoliu ar fi trebuit ca ieri sa fie validat Joe Biden ca Presedinte. Numai ca, si nimeni nu se astepta la asta, lucrurile au degenerat in violente de strada. Un numar impresionant de adepti ai fostului Presedinte Trump, au luat cu asalt Capitoliul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )