Libnet.ro
UNICEF

20:00

Donald Trump promite locuri de munca, prosperitate si facilitati fiscale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump promite locuri de munca, prosperitate si facilitati fiscale

Donald Trump, candidatul republican la presedintia SUA, a promis, intr-un discurs axat pe economie, crearea de locuri de munca, prosperitate, facilitati fiscale si renegocierea unor acorduri internationale, avertizand ca adversara sa democrata, Hillary Clinton, este exponent al stagnarii economice. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Donald Trump, criticat dur de 50 de republicani care au lucrat in Departamentul de Stat si in Departamentul Apararii

Cincizeci de membri ai Partidului Republican, care au lucrat pentru Departamentul de Stat sau Departamentul Apararii, l-au criticat dur pe candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, pe care il considera cel mai periculos presedinte din istoria tarii.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump incearca sa-si revigoreze campania prin propuneri economice soc

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, devansat in sondaje de candidata democrata Hillary Clinton, a incercat sa-si revigoreze campania electorala propunand o serie de masuri soc in sectorul economic, un domeniu in care o considera vulnerabila pe rivala sa.

Alegeri prezidentiale SUA: Hillary Clinton critica planul economic al lui Donald Trump: Ofera mari reduceri de taxe marilor companii si celor mai bogati

Candidata Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, considera ca planul economic propus de adversarul sau, republicanul Donald Trump, nu ajuta economia SUA sau vasta majoritate a americanilor, ci ii favorizeaza pe cei bogati.

Donald Trump incearca sa isi salveze pielea dupa scaderea in sondaje: Republicanul a propus o serie de reforme populiste (VIDEO)

Nemultumit de scaderea drastica in sondaje, Donald Trump incearca marea cu degetul si propune o serie de reforme economice populiste, in speranta ca-si va redresa campania, arata B1.

Alegeri SUA 2016. Un disident republican a intrat in cursa prezidentiala pentru a bloca drumul lui Donald Trump

Republicanul Evan McMullin si-a anuntat luni candidatura la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie pentru a bloca drumul candidatului oficial al partidului, Donald Trump, care ramane contestat de o parte a taberei conservatoare, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Alegeri SUA. Un disident republican a intrat in cursa prezidentiala pentru a bloca drumul lui Donald Trump

Republicanul Evan McMullin si-a anuntat luni candidatura la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie pentru a bloca drumul candidatului oficial al partidului, Donald Trump, care ramane contestat de o parte a taberei conservatoare.

Sanatatea mintala a lui Donald Trump pusa sub semnul intrebarii: O petitie online cere examinarea psihiatrica a candidatului republican

O petitie online pentru examinarea psihiatrica a lui Donald Trump a stans deja 22. 000 de semnaturi. Cererea a fost initiata de Karen Bass, reprezentata statului California in Congresul.

O democrata vrea sa il trimita pe Donald Trump la psihiatru

De mai multe saptamani o dezbatere daca Donald Trump ar avea sau nu capacitatile mentale pentru a guverna atrage opinii pro si contra in SUA, cu cateva luni inainte de alegerile.

EXCLUSIV DAN DUNGACIU. intelegandu-l pe Donald Trump. Sociologia identitatii americane

Mesajul principal de campanie al lui Donald Trump este Americanism, nu globalism si din acest crez se disjunge totul. Semnificatia sloganului trece insa mult dincolo de personaj si batalia electorala. De ajuns sa reamintim ca, in timpul mandatelor lui Bill Clinton, 1993-2001, cuvantul cheie in politica si administratia americana era globalism.

Hillary Clinton l-a numit din greseala pe Donald Trump sotul sau

Hillary Clinton aproape ca l-a numit pe Donald Trump sotul sau vineri, intr-o greseala ironizata de sustinatorii ei si de lumea online, relateaza New York Post, potrivit News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )