Libnet.ro
UNICEF

11:31

O democrata vrea sa il trimita pe Donald Trump la psihiatru

Antena3 Antena3,
O democrata vrea sa il trimita pe Donald Trump la psihiatru

De mai multe saptamani o dezbatere daca Donald Trump ar avea sau nu capacitatile mentale pentru a guverna atrage opinii pro si contra in SUA, cu cateva luni inainte de alegerile. continuă pe Antena3

Alegeri SUA 2016. Un disident republican a intrat in cursa prezidentiala pentru a bloca drumul lui Donald Trump

Republicanul Evan McMullin si-a anuntat luni candidatura la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie pentru a bloca drumul candidatului oficial al partidului, Donald Trump, care ramane contestat de o parte a taberei conservatoare, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Alegeri SUA. Un disident republican a intrat in cursa prezidentiala pentru a bloca drumul lui Donald Trump

Republicanul Evan McMullin si-a anuntat luni candidatura la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie pentru a bloca drumul candidatului oficial al partidului, Donald Trump, care ramane contestat de o parte a taberei conservatoare.

Sanatatea mintala a lui Donald Trump pusa sub semnul intrebarii: O petitie online cere examinarea psihiatrica a candidatului republican

O petitie online pentru examinarea psihiatrica a lui Donald Trump a stans deja 22. 000 de semnaturi. Cererea a fost initiata de Karen Bass, reprezentata statului California in Congresul.

EXCLUSIV DAN DUNGACIU. intelegandu-l pe Donald Trump. Sociologia identitatii americane

Mesajul principal de campanie al lui Donald Trump este Americanism, nu globalism si din acest crez se disjunge totul. Semnificatia sloganului trece insa mult dincolo de personaj si batalia electorala. De ajuns sa reamintim ca, in timpul mandatelor lui Bill Clinton, 1993-2001, cuvantul cheie in politica si administratia americana era globalism.

Hillary Clinton l-a numit din greseala pe Donald Trump sotul sau

Hillary Clinton aproape ca l-a numit pe Donald Trump sotul sau vineri, intr-o greseala ironizata de sustinatorii ei si de lumea online, relateaza New York Post, potrivit News. ro.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton l-a numit din greseala pe Donald Trump sotul sau VIDEO

Hillary Clinton aproape ca l-a numit pe Donald Trump sotul sau vineri, intr-o greseala ironizata de sustinatorii ei si de lumea online, relateaza New York Post.

VIDEO Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton l-a numit din greseala pe Donald Trump sotul sau

Hillary Clinton aproape ca l-a numit pe Donald Trump sotul sau vineri, intr-o greseala ironizata de sustinatorii ei si de lumea online, relateaza New York Post.

Si in Romania as investi tot in imobiliare. Singurul INTERVIU acordat de Donald Trump presei romanesti

Donald Trump, candidatul republican la prezidentialele din SUA, a acordat in 2010 un interviu pentru revista Top 300 Capital, de altfel singurul interviu acordat presei romanesti. intrebat de.

Acuzatii grave impotriva lui Donald Trump: Un fost sef al CIA il numeste agent al Rusiei

Michael J. Morell, fost sef al CIA, a scris un editorial in New York Times in care il numeste pe Donald Trump, candidatul republicanilor pentru alegerile prezidentiale, drept un agent al.

Donald Trump, luat in colimator de Barack Obama dupa ce a acuzat ca alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi trucate

Barack Obama a respins dur acuzatiile candidatului republican la Casa Alba Donald Trump cu privire la trucarea viitoarelor alegeri prezidentiale din Statele Unite, considerandu-le ridicole si absurde si apreciind ca sustin o teorie a conspiratiei imposibil de realizat intr-o tara unde procesul electoral este extrem de atomizat si impartit intre autoritatile locale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )