Libnet.ro
UNICEF

12:16

Donald Trump a reactionat pe Twitter dupa ce Kim Jong Un a reaparut in public

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump a reactionat pe Twitter dupa ce Kim Jong Un a reaparut in public

Presedintele SUA Donald Trump a comentat, intr-o postare pe Twitter, faptul ca liderul nord-coreean Kim Jong Un a reaparut in public dupa o absenta de 20 de zile care a generat speculatii legate de starea sa de sanatate. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump, incantat ca dictatorul Kim Jong-un a reaparut in public. Ce a scris pe Twitter

Presedintele SUA Donald Trump a comentat, intr-o postare pe Twitter, faptul ca liderul nord-coreean Kim Jong-un a reaparut in public dupa o absenta de 20 de zile care a generat speculatii legate de starea sa de sanatate.

Prima reactie a lui Donald Trump referitoare la aparitia lui Kim Jong Un. Mesajul pe care presedintele SUA l-a transmis pe Twitter

Liderul nord-coreean Kim Jong Un si-a facut, dupa trei saptamani de absenta, aparitia in public si a participat la o ceremonie de taiere a panglicii cu ocazia inaugurarii unei fabrici de ingrasaminte, po.

Kim Jong-un a reaparut dupa o absenta de aproape 3 saptamani

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a participat la inaugurarea unei fabrici de ingrasaminte, informeaza agentia de stiri KCNA, raportand astfel prima aparitie publica a liderului de la Phenian dupa trei saptamani de absenta in care zvonurile privind.

Kim Jong-Un a aparut in public, participand la o ceremonie, conform presei din Coreea de Nord

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, a aparut in public pentru prima data dupa 20 de zile, anunta presa nord-coreeana, citata de BBC News. Potrivit agentiei de presa KCNA, Kim Jong-Un a participat la inaugurarea unei fabrici de fertilizatori, citeaza Mediafax. Acesta a fost insotit la ceremonie de alti membri ai regimului, inclusiv de sora sa, Kim Yo Jong. Coreea de Nord: Cine este Kim Yo-jong, misterioasa femeie care ar putea deveni urmatorul lider al tarii.

Cine l-ar putea inlocui pe Kim Jong-Un la conducerea Coreei de Nord. Figurile centrale ale cercului de putere de la Phenian

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a avut prima sa aparitie publica in trei saptamani, a informat presa de stat sambata, dupa o absenta neexplicata, care a alimentat intrebarile despre cine il va succeda pe.

Kim Jong Un a aparut in public pentru prima data dupa 20 de zile de absenta

Liderul nord-coreean Kim Jong Un si-a reluat programul public, conform agentiei oficiale de presa de la Phenian, care relateaza ca acesta a participat la inaugurarea unei fabrici de ingrasaminte chimice, la nord de capitala, in conditiile in care nu a mai fost vazut din 11 aprilie.

Kim Jong Un nu ar fi fost operat, sustine un un inalt oficial sud-coreean

Kim Jong Un nu ar fi suferit o interventie chirurgicala, a declarat duminica un inalt oficial sud-coreean, dupa ce au aparut in presa informatii despre o operatie nereusita a liderului nord-coreean care nu a mai avut aparitii publice timp de trei saptamani, potrivit AFP.

Prima aparitie in public a liderului nord-coreean Kim Jong Un. Acesta nu mai fusese vazut din 11 aprilie (VIDEO, FOTO)

Dupa trei saptamani de speculatii intense cu privire la sanatatea lui Kim Jong Un, agentia nationala de stiri KCNA a declarat sambata ca liderul nord-coreean a participat la inaugurarea unei fabrici de.

FOTO Primele imagini cu dictatorul nord-coreean Kim Jong-un, dupa misterioasa absenta de aproape trei saptamani

Liderul nord-coreean Kim Jong-un si-a reluat programul public, conform agentiei oficiale de presa de la Phenian, care relateaza ca acesta a participat la inaugurarea unei fabrici de ingrasaminte chimice, la nord de capitala, in conditiile in care nu a mai fost vazut din 11 aprilie, conform Reuters.

Kim Jong Un nu ar fi suferit o interventie chirugicala

Coreea de Sud are informatii conform carora liderul nord-coreean Kim Jong Un nu ar fi suferit o interventie chirugicala, informeaza, duminica, agentia Yonhap, citand un oficial din sud-coreean.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )