Libnet.ro
UNICEF

14:30

Donald Trump a sustinut un discurs alaturi de un motto si un blazon prezidential trucat. Cum arata emblema Casei Albe si ce mesaj era afisat (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump a sustinut un discurs alaturi de un motto si un blazon prezidential trucat. Cum arata emblema Casei Albe si ce mesaj era afisat (VIDEO)

Presedintele american, Donald Trump, a sustinut un discurs in fata unui blazon prezidential trucat, dar si al unui motto trucatarataWashington Post. Astfel, blazonul Casei Albe, care arata un. continuă pe B1

VIDEO Donald Trump, discurs in fata unui sigiliu prezidential trucat Vulturul are doua capete, sugerand Rusia, iar mesajul este 45 este o papusa

Sigiliul presedintelui Statelor Unite proiectat in spatele lui Donald Trump la un discurs sustinut in aceasta saptamana a fost trucat. Astfel, presedintele american a vorbit in fata unui sigiliu in care vulturul american era inlocuit cu un vultur cu doua capete care aduce aminte de simbolul folosit de armata Rusiei. Iar pasarea are in gheare, in loc de un manunchi de sageti, crose de golf.

Donald Trump se opune prin veto unor rezolutii care blocau vanzarea de arme catre Ria

Presedintele american, Donald Trump, s-a opus miercuri prin veto unor rezolutii ale Congresului care blocau vanzarile de arme catre Arabia Saudita si alti aliati, relateaza AFP.

Donald Trump se opune prin veto unor rezolutii care blocau vanzarea de arme catre Riad

Presedintele american, Donald Trump, s-a opus miercuri prin veto unor rezolutii ale Congresului care blocau vanzarile de arme catre Arabia Saudita si alti aliati, relateaza AFP.

Robert Mueller a declarat in fata Congresului american ca raportul sau nu il exonereaza in totalitate pe Donald Trump

Procurorul special Robert Mueller a declarat miercuri in Congres ca raportul sau nu l-a exonerat in totalitate pe Donald Trump, in special de suspiciunile de obstructionare a justitiei, contrar afirmatiilor presedintelui american, relateaza AFP.

Viorica Dancila, sustinuta de Donald Trump in cursa pentru prezidentiale. Anuntul facut de Rosca Stanescu

Sorin Rosca Stanescu sustine ca Viorica Dancila va fi sustinuta de Donald Trump in cursa pentru Cotroceni. Jurnalistul a declarat ca presedintele SUA si premierul Romaniei vor avea in curand o intalnire.

Donald Trump si Boris Johnson, prieteni adevarati sau falsi?

Situatia pare de-acum favorabila unei relansari a relatiei speciale dintre Statele Unite si Marea Britanie, insa intelegerea afisata de catre Donald Trump si viitorul premier britanic Boris Johnson se dovedeste mai complicata intre cei doi lideri, considerati egocentrici si cu interese uneori divergente, relateaza AFP.

Donald Trump: As putea sa castig Razboiul din Afghanistan in cateva zile, dar nu vreau sa omor 10 milioane de oameni

Razboiul din Afghanistan s-ar incheia in doar 10 zile, insa nu este dorita uciderea a zece milioane de persoane, a declarat presedintele american, Donald Trump, citat de CNN. Am planuri cu privire la.

Presedintele Ghani cere lamuriri, dupa ce Donald Trump a afirmat ca daca ar fi vrut sa castige razboiul Afganistanul ar fi disparut de pe suprafata pamantului

Presedintele afgan Ashraf Ghani a cerut marti lamuriri din partea Statelor Unite dupa ce Donald Trump a declarat ca ar putea castiga foarte usor razboiul din Afganistan dar nu vrea sa omoare 10 milioane de persoane, scrie AFP.

Sigiliul prezidential, modificat pentru a contine crose de golf si simboluri comuniste in timpul unei conferinte a lui Donald Trump

Presedintele american a vorbit marti in fata unor tineri activisti republicani in Washington, iar in spatele sau a fost proiectat sigiliul prezidential. Acesta a suferit insa cateva modificari, inclusiv adaugarea unui vultur cu doua capete, asemanator cu stema Rusiei, si a unor crose de golf.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2477 seconds )