Libnet.ro
UNICEF

21:00

Donald Tusk, mesaj de felicitare in limba romana pentru noul premier Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Donald Tusk, mesaj de felicitare in limba romana pentru noul premier Ludovic Orban

PresedinteleConsiliului European, Donald Tusk,l-a felicitat pe noul premier Ludovic Orban, pentru numirea sa in functia de prim-ministru al Romaniei, intr-un mesaj postat pe Twitter in limba. continuă pe Antena3

Donald Tusk, mesaj de felicitare pentru premierul Orban, in limba romana: Contez pe rolul pozitiv al guvernului in sprijinul unitatii europene -UPDATE

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, l-a felicitat marti pe premierul Ludovic Orban, in numele consiliului, trimitandu-i o scrisoare in acest sens. Documentul a fost postat si pe twitter, fiind insotit de un mesaj in limba romana, in care inaltul oficial spune ca mizeaza pe rolul pozitiv al guvernului sau in sprijinul unitatii europene.

Donald Tusk, mesaj important pentru Ludovic Orban. Ce i-a transmis, in romana, noului premier al tarii

Donald Tusk i-a transmis un mesaj cat se poate de important premierului proaspat investit, Ludovic Orban. Oficialul de la Bruxelles a dorit sa isi arate sprijinul pentru tara noastra, iar adresele au venit in mod surprinzator, marti. Totul dupa ce Guvernul Orban a trecut in plenul Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Donald Tusk, mesaj .

Donald Tusk l-a felicitat in limba romana pe Ludovic Orban pentru investirea in functia de premier

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis un mesaj de felicitare in limba romana noului premier Ludovic Orban. Contez pe rolul pozitiv al guvernului sau in sprijinul interesului si unitatii europene, mai subliniaza Tusk.

Donald Tusk l-a felicitat pe premierul Ludovic Orban: Contez pe rolul pozitiv al guvernului PNL

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk,a transmis un mesaj public de felicitate a noului premier de la bucuresti. il felicit pe Ludovic Orban pentru numirea sa ca prim-ministru al.

Donald Tusk nu candideaza la presedintia Poloniei

Presedintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, aflat la finalul mandatului, a anuntat mar.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Zi decisiva pentru noul Executiv! Basescu: Daca Guvernul trece, Iohannis poate fi declarat Presedinte al Romaniei inca de azi

Traian Basescu si-a oferit parerea avizata despre votul de investire al noului Guvern, la carma caruia se afla Ludovic Orban. Momentul decisiv va avea loc luni, pe 4 noiembirie. Fostul presedinte al tarii a declarat ca daca va trece Guvernul, Klaus Iohannis ar putea deja sa fie declarat presedinte al Romaniei, inca de astazi. Mai .

CTP, catre Dancila: Daca stii engleza, esti tradator de tara. Dar daca nu stii limba romana, ce esti?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a realizat o retrospectiva politica a gafelor politice din ultima saptamana, amintind de declaratiile grobiene ale lui Eugen Teodorovici, cadoul primit de Viorica Dancila la Arad sau de remarca premierului la adresa vorbitorilor de limba engleza.

Ramona Ioana Bruynseels, avertisment pentru noul Guvern

Ramona Ioana Bruynseels atrage atentia ca noul Guvern este rezultatul unor trocuri politice si de aceea nu este unul solid. Candidatul umanistilor pentru alegerile prezidentiale pune astfel sub semnul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )