Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin inaugureaza miercuri cea mai mare moschee din Moscova

B1 B1,
Vladimir Putin inaugureaza miercuri cea mai mare moschee din Moscova

Presedintele rus Vladimir Putin va inaugura miercuri cea mai mare moschee din Moscova. Alaturi de el, la ceremonie, va participa si presedintele Turciei, Recep Erdogan, potrivit digi24. ro. Moschee va fi una dintre. continuă pe B1

VIDEO Putin si Erdogan au inaugurat la Moscova cea mai mare moschee din Europa

Cea mai mare moschee din Europa a fost inaugurat miercuri, la Moscova, in prezenta presedintelui rus Vladimir Putin, si a omologilor sai din Turcia, Recep Tayyip Erdogan, Kazahstan, Nursultan Nazarbaev, Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas si al Marelui Muftiu al Rusiei.

Un medic olandez a alcatuit Top 10 melodii care produc cea mai mare fericire (VIDEO)

Un doctor olandez a alcatuit un top 10 al melodiilor care produc cea mai mai mare fericire. Pe lista lui Jacob Jolij de la Universitatea din Groningen se regasesc titluri ca Dont Stop Me Now Queen), Dancing Queen.

BAT cumpara cea mai mare retea de distributie a tigaretelor electronice din Europa

Producatorul de tigarete British American Tobacco Plc BAT), al doilea la nivel mondial, cumpara CHIC Group din Polonia, detinatorul celei mai mari retele de distributie a tigaretelor electronice din Europa.

FOTO Cea mai mare halda ecologica din S-E tarii se afla la Balteni-Olt

Judetul Olt are, de cateva zile, una dintre cele mai mari halde ecologice din sudul tarii. Este vorba despre un prim bloc de colectare a deseurilor menajere din judet cu o capacitate de 880. 000 mc, totalul urmand sa ajunga la 3. 000 mc. Lucrarea a fost receptionata de reprezentantii Consiliului Judetean Olt la doi ani de la demarea lucrarilor in comuna Balteni, aflata la 16,5 kilometri de Slatina.

Nuclearelectrica, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 2,88% raportat la euro, in perioada 10-17 septembrie, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

VIDEO/FOTOGALERIE BMW pune accent pe cel mai mic SUV si pe cea mai mare berlina la Salonul Auto de la Frankfurt

BMW prezinta, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt 17-27 septembrie), a doua generatie a celui mai mic SUV al marcii, BMW X1, dar si varful de gama, limuzina BMW Seria 7, ajunga la a sasea generatie. Cea mai importanta noutate privind X1 este ca acum masina are tractiune pe rotile din fata sau integrala xDrive) in loc de roti motrice spate sau xDrive cum avea modelele din prima generatie. In cazul lui BMW Seria 7, noutatile tin de tehnologia fabricatiei si utilizarea extensiva a fibrei de carbon, plus functii foarte avansate, precum parcarea automata, ce pot fi executate din cheia-telecomanda a masinii.

Fed Cup: Meciul Romania-Cehia se va juca in cea mai mare sala din tara

Federatia Romana de Tenis a anuntat, marti, ca meciul dintre Romania si Cehia, programat in perioada 6-7 februarie 2016 in Grupa Mondiala a Fed Cup, va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

VIDEO O echipa de ingineri din Belfast a stabilit un nou record mondial pentru cea mai mare constructie executata din piesele jocului Meccano

O echipa de ingineri, studenti la arhitectura, a stabilit un nou record mondial, construind un pod de 30 de metri, deasupra raului Lagan din Belfast, numai din piesele de constructie ale jocului Meccano. Intreaga constructie a fost executata din 11. 000 de piese din metal si 70. 000 de piulite si suruburi.

VIDEO Una dintre cele mai mari moschei din Rusia, inaugurata la Moscova. Vladimir Putin a laudat Islamul umanist

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a inaugurat, miercuri, la Moscova, o moschee cu o capacitate de 10. 000 de locuri, constructie pe care a caracterizat-o ca fiind cea mai mare din Europa, in prezenta omologului sau palestinian Mahmoud Abbas si a presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Cu aceasta ocazie, presedintele rus a laudat virtutile umaniste ale Islamului, transmite AFP.

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )