Libnet.ro
UNICEF

15:15

Dopaj in masa la kaiac-canoe: Toti sportivii loturilor nationale au luat meldonium

Online Sport Online Sport,
Dopaj in masa la kaiac-canoe: Toti sportivii loturilor nationale au luat meldonium

Dezastru pentru sportul romanesc dupa ce toti sportivii loturilor nationale de seniori la kaiac-canoe, inclusiv cei calificati la Jocurile Olimpice de la Rio, au fost depistati pozitiv cu meldonium. continuă pe Online Sport

Un nou scandal de dopaj la lotul de seniori de la kaiac canoe

Toti componentii loturilor de seniori de la kaiac canoe, inclusiv cei calificati la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, au fost depistati pozitiv cu Meldonium, anunta TVR, potrivit Mediafax. Este vorba nu numai de componentii celor patru barci care ar fi urmat sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, ci de toti componentii loturilor feminine si masculine de seniori. Pe langa canotori, a fost depistata pozitiv si atleta Daniela Stanciu, calificata la JO 2016 la saritura in inaltime.

Scandal de dopaj in sportul romanesc: Tot lotul Romaniei de kaiac canoe, depistat pozitiv cu meldonium

Toti componentii loturilor de kaiac canoe din Romania, inclusiv cei calificati la Jocurile Olimpice de la Rio, au fost depistati pozitiv cu Meldonium, anunta Stirile TVR si Digi 24.

Lovitura de proportii in sportul romanesc. Tot lotul Romaniei de kaiac canoe, depistat pozitiv cu meldonium

Problemele din cauza dopajului in sportul romanesc continua, scrie gsp. ro. Toti componentii loturilor dekaiac canoedin Romania au fost depistati pozitiv cu meldonium, nu doar.

Sapte componenti ai loturilor de Kaiac-canoe calificati la Jocurile Olimpice au fost depisati pozitiv

Sportivi romani, calificati la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au fost depisati pozitivi. Sapte componenti ai loturilor de kaiac-coneo calificati la Jocurile Olimpice se afla in aceasta situatie, declara Ioan Dobrescu, secretarul general al.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )