Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dorian Popa, acuzat ca a luat bani de la Gabi Firea pentru reclama: Piscina din curte cu cheltuiala se tine!

Playtech Playtech,
Dorian Popa, acuzat ca a luat bani de la Gabi Firea pentru reclama: Piscina din curte cu cheltuiala se tine!

Dorian Popa a facut un video in care lauda podul Ciurel, inaugurat in urma cu aproximativ o saptamana. Acesta s-a aratat extrem de fericit de inaugurarea podului Ciurel. in plus, acesta a fost acuzat chiar ca ar fi primit bani pentru a face reclama acestui pod. Dorian Popa, acuzat ca a luat bani de la . continuă pe Playtech

Dorian Popa, interventie estetica la 32 de ani! Ce i-a facut esteticianul: Abia astept sa imi creasca

Dorian Popa continua sa investeasca in imaginea sa, ca un adevarat artist ce este. Cunoscutul cantaret a trecut recent pragul cabinetului medicului estetician si a impartasit asta cu toti fanii lui. Ce modificare a ales sa-si faca acesta? Dorian Popa, vizita la medicul estetician. Ce modificarea si-a facut? Dorian Popa a ajuns la frumoasa varsta .

CTP, atac final la Gabi Firea! Stiu ce-i asteapta pe bucuresteni in cazul unui alt mandat cu madam Carnat

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, cunoscut ca CTP, a scris, intr-un editoral publicat pe Republica, ca poate spune cu ce candidat la aceste alegeri nu va vota pentru Primaria Generala. Jurnalistul a facut apel ca toti aceia care au iesit la vot in 2019, la alegerile europarlamentare si prezidentiale, si au votat impotriva PSD, sa se .

USR PLUS a depus o plangere penala impotriva lui Firea pentru abuz in serviciu

Vlad Voiculescu, copresedinte USR PLUS Bucuresti, si consilierul general USR Ana Ciceala au depus azi o plangere penala impotriva primarului general, Gabriela Firea, pentru abuz in serviciu in legatura cu darea in plata a Satului Francez catre Costica Constanda.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )