Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dorin Cioaba: Am fost chemat sa facem actele la spital. ...

România Liberă România Liberă,
Dorin Cioaba: Am fost chemat sa facem actele la spital. ...

Dorin Cioaba, fiul regelui romilor Florin Cioaba, a declarat ca a fost chemat luni, de medicii spitalului Akdeniz Universitesi din Antalya pentru a pregati actele legate de expatrierea tatalui sau, potrivit B1. ro. Acesta a mai precizat ca familia asteapta asigurarea lui Florin Cioaba din Romania, si cel mai probabil luni il vor aduce trupul neinsufletit al regelui romilor in tara. Am fost chemat sa facem actele, am discutat si cu firma de transport, sa putem, sa ajungem azi cu tatal meu in . continuă pe România Liberă

Dorin Cioaba: Am fost chemat sa facem actele la spital. Medicii de aici au marit tarifele de 10 ori doar pentru ca tatal meu e regele romilor

Dorin Cioaba, fiul regelui romilor Florin Cioaba, a declarat ca a fost chemat luni, de medicii spitalului Akdeniz Universitesi din Antalya pentru a pregati actele legate de expatrierea tatalui sau. Acesta a mai.

Dorin Cioaba: Medicii de aici au marit tarifele de 10 ori doar pentru ca tatal meu e regele ...

Dorin Cioaba, fiul regelui romilor Florin Cioaba, a declarat ca a fost chemat luni, de medicii spitalului Akdeniz Universitesi din Antalya pentru a pregati actele legate de expatrierea tatalui sau, potrivit B1. ro. Acesta a mai precizat ca familia asteapta asigurarea lui Florin Cioaba din Romania, si cel mai probabil luni il vor aduce trupul neinsufletit al regelui romilor in tara. Am fost chemat sa facem actele, am discutat si cu firma de transport, sa putem, sa ajungem azi cu tatal meu in .

Dorin Cioaba: Medicii au marit tarifele de 10 ori doar pentru ca tatal meu e regele romilor. ...

Dorin Cioaba, fiul regelui romilor Florin Cioaba, a declarat ca a fost chemat luni, de medicii spitalului Akdeniz Universitesi din Antalya pentru a pregati actele legate de expatrierea tatalui sau, potrivit B1. ro. Acesta a mai precizat ca familia asteapta asigurarea lui Florin Cioaba din Romania, si cel mai probabil luni il vor aduce trupul neinsufletit al regelui romilor in tara. CITITI SI: Familia lui Cioaba: Am cerut sprijin pentru verificarea facturii, nu pentru plata spitalizarii Am .

Dorin Cioaba: Noi am cerut ajutor consular de la statul roman, nu ajutor financiar

Dorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba, neaga ca ar fi cerut ajutor financiar de la statul roman. Fiul lui Florin Cioaba spune ca declaratiile sale au fost interpretate gresit,.

Dorin Cioaba: Traian Basescu a sunat sa se intereseze de starea tatalui meu.

Dorin Cioaba, fiul lui Florin Cioaba, a declarat, sambata, ca presedintele Traian Basescu a telefonat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de vineri, pentru a se interesa cu privire la starea de sanatate a autointitulatului rege al romilor, informeaza Mediafax. Intrebat daca seful statului s-a interesat despre starea de sanatate a lui Florin Cioaba, fiul acestuia a spus ca Basescu a sunat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de ieri vineri - n. r. ), potrivit RTV. Tot Dorin .

Dorin Cioaba, fiul regelui romilor: Noi am cerut ajutor consular de la statul roman, nu ajutor financiar

Dorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba, neaga ca ar fi cerut ajutor financiar de la statul roman.

Dorin Cioaba va fi urmatorul rege al romilor, conform traditiei

Daca traditia va fi urmata, fiul cel mare al lui Cioaba, Dorin Cioaba, va fi urmatorul rege al romillor. Dorin Cioaba ar urma sa fie reprezentantul unei etnii care numara aproape 3 milioane de.

Dorin Cioaba: Traian Basescu a sunat de mai multe ori pentru a se interesa de starea tatalui meu

Dorin Cioaba, fiul lui Florin Cioaba, a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a sunat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de vineri, pentru a se interesa de starea de sanatate a tatalui sau.

Dorin Cioaba: Am ajuns pe mana traficantilor. Nu pot ridica trupul tatalui meu de la morga spitalului decat dupa ce achit o factura de 350.000 de dolari

Florin Cioaba a murit in aceasta dimineata, la varsta de 58 de ani, in spitalul din Antalya unde a fost operat cu o zi in urma. Fiul lui Florin Cioaba spune ca unitatea medicala a emis o factura de 350.

Cine este Dorin Cioaba, posibilul urmas al regelui Cioaba in fruntea romilor

In varsta de 43 de ani, fiul cel mare al regelui Cioaba este, cel mai probabil, cel care ii va urma acestuia in fruntea etniei tiganesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )