Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dorin Florea, despre romii din Targu-Mures: Am avut 4.000 de cetateni care stateau cu caii in blocuri

Hotnews Hotnews,
 Dorin Florea, despre romii din Targu-Mures: Am avut 4.000 de cetateni care stateau cu caii in blocuri

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a declarat ca a incercat sa le ofere romilor din orasul pe care il conduce locuinte, drumuri, dar si-a dat seama ca acestia ignora ajutorul care le este oferit. Am avut cel putin vreo 4. 000 de cetateni care stateau cu caii in blocuri, a spus edilul, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Digi 24: Dorin Florea, iesire scapata de sub control, dupa propunerea ca statul sa decida cine sa aiba copii: Nu dau raportul nimanui!

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a avut o interventie furtunoasa la Digi24 in care a incercat sa explice propunerea privind introducerea unui set de 4 criterii care trebuie indeplinite de catre orice cuplu care vrea sa aiba copii, in contextul discutiei cu privire la dublarea alocatiei. El a explicat ca a ajuns la aceasta idee dupa ce a incercat toate metodele posibile pentru a integra social comunitatea de romi si a constatat ca ignora orice ajutor, fiind interesati doar de bani.

Primarul din Targu Mures propune o ancheta sociala pentru cuplurile doritoare de copii. Dorin Florea: Tiganii, o problema serioasa a Romaniei Despre acuzatiile ca ar fi nazist: Ma doare in fund

Dorin Florea, primarul din Targu Mures, propune introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe lume copii. in opinia sa, ancheta trebuie sa tina cont de.

Traian Basescu, despre primarul din Targu Mures: Florea este doctor. Trebuia sa se autodiagnosticheze, putea sa-si dea seama ca nu mai e sanatos cu asemenea propuneri

Traian Basescu a comentat, marti seara, pozitia controversata a lui Dorin Florea, primarul din Targu Mures, care a propus introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe.

CALIN POPESCU-TARICEANU: Voi avea o discutie cu primarul Dorin Florea

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, precizeaza marti ca va avea o discutie cu primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, in contextul ultimelor declaratii facute de acesta, relateaza Agerpres.

Tariceanu, dupa declaratiile lui Dorin Florea (ALDE): Nu agreez declaratiile care incurajeaza discriminarea de orice fel

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a transmis, marti, ca nu tolereaza declaratiile care incurajeaza discriminarea si ca va avea o discutie cu primarul Dorin Florea care a spus ca doreste realizarea unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aiba copii, care sa tina cont de dovada unui loc de munca, a unei locuinte stabile, o situatie financiara acceptabila, un nivel de educatie minim stabilit prin lege si o varsta minima.

Primarul Dorin Florea, chemat la audieri la CNCD saptamana viitoare. Asztalos Csaba: Atitudinea lui ma duce cu gandul inapoi in istorie

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, care a propus introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe lume copii a fost chemat saptamana viitoare la audieri la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD). Atitudinea primarului ma duce cu gandul inapoi in istorie si e trist, a declarat seful CNCD, Asztalos Csaba.

De ce s-a bagat smecherul cu BMW pe linia tramvaiului. Ce spun psihologii despre soferii din Bucuresti

De ce s-a baga smecherul cu BMW pe linia de tramvai, scandal ajuns viral pe internet, dar si pe mana politistilor. Ce spun psihologii despre soferii din Bucuresti. De ce s-a bagat smecherul cu BMW pe linia tramvaiului? Un sofer, detinator de Infiniti, a oprit circulatia in prima zi de saptamana, dar si prima zi .

La ce liceu invata Selly si ce parere are despre educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania si-a expus parerea in ceea ce priveste educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii, insa el sustine ca acesta este adevarul. La ce liceu invata Selly? Ce crede Selly despre educatia din Romania: Mi se pare ca a fost o conducere foarte proasta Andrei .

Avocatul Poporului, despre declaratiile rasiste ale primarului Dorin Florea: Dreptul la alocatie e al copilului, nu al parintilor

Avocatul Poporului, Renate Weber, a reactionat in urma declaratiilor rasiste ale primarului din Targu-Mures, Daniel Florea, la adresa romanilor. Weber sustine ca edilul greseste profund atunci cand vorbeste despre modul de acordare a alocatiilor, fiindca dreptul la acest venit este al copilului, nu al parintilor. Copii faci indiferent de ce spune sau nu primarul sau o alta autoritate, a declarat aceasta .

Avocatul Poporului, despre declaratiile rasiste ale primarului Dorin Florea: Dreptul la alocatie e al copilului, nu al parintilor

Avocatul Poporului, Renate Weber, a reactionat in urma declaratiilor rasiste ale primarului din Targu-Mures, Daniel Florea, la adresa romanilor. Weber sustine ca edilul greseste profund atunci cand vorbeste despre modul de acordare a alocatiilor, fiindca dreptul la acest venit este al copilului, nu al parintilor. COpii faci indiferent de ce spune sau nu primarul sau o alta autoritate, a declarat aceasta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )