Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dorneanu ii da replica lui Orban: in nicio tara din Europa premierul nu-si permite sa aiba asemenea atacuri suburbane

Adevărul Adevărul,
Dorneanu ii da replica lui Orban: in nicio tara din Europa premierul nu-si permite sa aiba asemenea atacuri suburbane

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Valer Dorneanu, a declarat, joi seara, dupa ce premierul Ludovic Orban a afirmat ca trebuie eliminati politrucii dn cadrul CCR, ca in nicio tara din Europa primul ministru nu-si permite sa aiba un asemenea limbaj si asemenea atacuri suburbane la adresa Curtii Constitutionale. continuă pe Adevărul

De sambata, 17 octombrie, se instaureaza starea de urgenta. Ce tara din Europa a luat masura drastica

Una dintre cele mai mari puteri ale lumii a recurs din nou la ultima solutie, starea de urgenta, din cauza cresterii dramatice a numarului de infectii si decese cauzate de noul coronavirus. Guvernul tarii a anuntat miercuri, prin decret, ca noile reguli vor intra in vigoare de sambata, 17 octombrie. Europa, in stare critica din .

Cezar Irimia, despre situatia bolnavilor cronici: Strategia la nivel national e proasta. in nicio tara din UE nu exista spitale COVID si non-COVID, ci fiecare are pacientii lui (VIDEO)

Cezar Irimia, presedintele Aliantei Pacientilor Cronici din Romania, a criticat strategia nationala si sustine ca in alte tari din Uniunea Europeana nu exista spitale COVID si spitale non-COVID, ci.

Valer Dorneanu raspunde acuzatiilor aduse de Ludovic Orban: in nicio tara un premier nu-si permite asemenea atacuri suburbane la adresa Curtii Constitutionale

Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a declarat joi seara, la Sinteza Zilei, ca Ludovic Orban are o pandemie personala cu CCR si incita opinia publica impotriva institutiei pe care o reprezinta. Reactia lui Dorneanu vine dupa ce premierul i-a catalogat pe judecatorii Curtii Constitutionale drept politruci.

Ludovic Orban: Romania e singura tara din UE care a crescut investitiile in primul semestru din 2020 Noi ne-am propus sa schimbam filosofia de guvernare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania e singura tara din UE care, in primul semestru al anului 2020, a crescut investitiile. Acesta a mai sustinut ca Executivul pe care il conduce si-a propus sa.

O nationala din Europa a sarbatorit in vestiar. A facut un egal dupa 36 de infrangeri consecutive

Motiv de mare sarbatoare pentru mica natiune din San Marino. A avut nevoie de 6 ani pentru a obtine un punct intr-un meci. A remizat cu alta nationala modesta din Europa, Liechtenstein, 0-0. in 6 ani.

IA NASTERE CEA MAI MARE PLATFORMA DE LISTARI DIN EUROPA Bursa din Milano, preluata de Euronext

Valoarea tranzactiei: 4,325 miliarde de euro * Euronext devine proprietarul bursei italiene, iar partenerii sai in aceasta afacere - Cassa Depositi e Prestiti si Intesa Sanpaolo - obtin o detinere totala de peste 8% din Euronext London Stock Exchange Group Plc LSEG), operatorul Bursei de Valori din Londra London Stock Exchange - LSE), a decis, la finele saptamanii trecute, sa instraineze Borsa Italiana catre operatorul bursier paneuropean Euronext NV pe 4,325 miliarde de euro 5,1 miliarde de dolari), in cadrul unei tranzactii care da nastere celei mai mari platforme de listari din Europa.

Ludovic Orban: Romania este singura tara din UE care a crescut investitiile

Ludovic Orban a spus la videoconferinta News. ro RoInvest ca tara noastra este singurul stat membru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )