Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei de Sanatate

Antena3 Antena3,
Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei de Sanatate

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), iar pentru postul de presedinte va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, a anuntat premierul Victor. continuă pe Antena3

Doru Badescu a demisionat de la conducerea CNAS. in locul lui va fi propus Cristian Busoi

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), iar pentru postul de presedinte va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, a anuntat premierul Victor.

Victor Ponta: Doru Badescu a demisionat de la conducerea CNAS. Il voi propune pe Cristian Busoi

Premierul Victor Ponta a declarat joi, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, ca Doru Badescu si-a prezentat demisia de la conducerea Casei Nationale de Asigurari si Sanatate, urmand a-l propune vineri in acest post pe europarlamentarul PNL Cristian Busoi.

Doru Badescu a demisionat din fruntea CNAS, la conducere va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), iar pentru postul de presedinte va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, a anuntat premierul Victor Ponta.

Doru Badescu a DEMISIONAT de la CNAS. Vezi cu cine il va inlocui Ponta.

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi seara, ca Doru Badescu, seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) si-a dat demisia, iar ca in locul sau va fi propus europarlamentarul Cristian Busoi. Domnul Badescu a inteles ca a gresit, si-a prezentat demisia, iar maine il voi propune ca sef la CNAS pe europarlamentarul Cristian Busoi, a spus premierul. Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a transmis, miercuri, un comunicat de presa in care ataca Administratia .

Doru Badescu a demisoniat de la CNAS. Cu cine il va inlocui Ponta.

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi seara, ca Doru Badescu, seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) si-a dat demisia, iar ca in locul sau va fi propus europarlamentarul Cristian Busoi. Reactia domnului Badescu fost una gresita, a inteles ca a gresit, si-a prezentat demisia, iar miine il voi propune ca sef la CNAS pe Cristian Busoi, a spus premierul. Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a transmis, miercuri, un comunicat de presa in care ataca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )