Libnet.ro
UNICEF

21:00

Doru Badescu a demisionat din fruntea CNAS, la conducere va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi

Adevărul Adevărul,
Doru Badescu a demisionat din fruntea CNAS, la conducere va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), iar pentru postul de presedinte va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, a anuntat premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Doru Badescu a demisionat de la conducerea CNAS. in locul lui va fi propus Cristian Busoi

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), iar pentru postul de presedinte va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, a anuntat premierul Victor.

Doru Badescu a DEMISIONAT de la CNAS. Vezi cu cine il va inlocui Ponta.

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi seara, ca Doru Badescu, seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) si-a dat demisia, iar ca in locul sau va fi propus europarlamentarul Cristian Busoi. Domnul Badescu a inteles ca a gresit, si-a prezentat demisia, iar maine il voi propune ca sef la CNAS pe europarlamentarul Cristian Busoi, a spus premierul. Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a transmis, miercuri, un comunicat de presa in care ataca Administratia .

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei de Sanatate

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), iar pentru postul de presedinte va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, a anuntat premierul Victor.

Doru Badescu a demisoniat de la CNAS. Cu cine il va inlocui Ponta.

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi seara, ca Doru Badescu, seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) si-a dat demisia, iar ca in locul sau va fi propus europarlamentarul Cristian Busoi. Reactia domnului Badescu fost una gresita, a inteles ca a gresit, si-a prezentat demisia, iar miine il voi propune ca sef la CNAS pe Cristian Busoi, a spus premierul. Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a transmis, miercuri, un comunicat de presa in care ataca .

Nimeni de la PSD nu mai protesteaza impotriva lui Basescu. Radu Tudor, despre revenirea lui Duta in fruntea CNAS

Nimeni de la PSD nu mai protesteaza impotriva lui Traian Basescu, a spus Radu Tudor miercuri, comentand astfel nominalizarea sefului statului de revenire a lui Lucian Duta in fruntea CNAS. Numirea lui.

Se subtiaza randurile in PDL. Un alt fost ministru a demisionat din partid

Fostul ministrul al Dezvoltarii Regionale Cristian Petrescu a declarat, joi, ca a demisionat din PDL pentru ca nu se mai simtea reprezentat de actuala conducere a partidului si isi va lua o saptamana de pauz.

Propunerea asta il ingroapa pe Basescu. Anton Hadar, despre numirea lui Duta in fruntea CNAS

Propunerea facuta de presedintele Traian Basescu de a-l nominaliza pe Lucian Duta in Consiliul de Administratie al CNAS este o recomandare care ii face rau sefului statului si, chiar, il ingroapa,.

Premierul Victor Ponta l-ar putea destitui pe liberalul Andrei Marga din fruntea ICR

Zilele lui Andrei Marga in fruntea Institutului Cultural Roman sunt numarate. Aceasta informatie este sustinuta de jurnalistii site-ului pe surse. ro. in acelasi timp si presedintele Comisiei de Buget din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )