Libnet.ro
UNICEF

09:30

Doru Badescu a demisionat de la conducerea CNAS. in locul lui va fi propus Cristian Busoi

Antena3 Antena3,
Doru Badescu a demisionat de la conducerea CNAS. in locul lui va fi propus Cristian Busoi

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), iar pentru postul de presedinte va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, a anuntat premierul Victor. continuă pe Antena3

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei de Sanatate

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), iar pentru postul de presedinte va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, a anuntat premierul Victor.

Doru Badescu a DEMISIONAT de la CNAS. Vezi cu cine il va inlocui Ponta.

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi seara, ca Doru Badescu, seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) si-a dat demisia, iar ca in locul sau va fi propus europarlamentarul Cristian Busoi. Domnul Badescu a inteles ca a gresit, si-a prezentat demisia, iar maine il voi propune ca sef la CNAS pe europarlamentarul Cristian Busoi, a spus premierul. Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a transmis, miercuri, un comunicat de presa in care ataca Administratia .

Doru Badescu a demisionat din fruntea CNAS, la conducere va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi

Doru Badescu a demisionat de la conducerea Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), iar pentru postul de presedinte va fi propus europarlamentarul PNL Cristian Busoi, a anuntat premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Doru Badescu a demisionat de la conducerea CNAS. Il voi propune pe Cristian Busoi

Premierul Victor Ponta a declarat joi, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii, ca Doru Badescu si-a prezentat demisia de la conducerea Casei Nationale de Asigurari si Sanatate, urmand a-l propune vineri in acest post pe europarlamentarul PNL Cristian Busoi.

Doru Badescu a demisoniat de la CNAS. Cu cine il va inlocui Ponta.

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi seara, ca Doru Badescu, seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) si-a dat demisia, iar ca in locul sau va fi propus europarlamentarul Cristian Busoi. Reactia domnului Badescu fost una gresita, a inteles ca a gresit, si-a prezentat demisia, iar miine il voi propune ca sef la CNAS pe Cristian Busoi, a spus premierul. Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a transmis, miercuri, un comunicat de presa in care ataca .

Ponta: Maine o sa-l propun pe Cristian Busoi la conducerea CNAS

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca il va propune pe europarlamentarul Cristian Busoi la conducerea CNAS. Vreau sa clarific ca domnul.

Ponta: O sa-l propun pe Cristian Busoi la conducerea CNAS

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, in cadrul emisiunii Sub Semnul intrebarii, de pe B1 TV, ca il va propune pe europarlamentarul Cristian Busoi la conducerea CNAS. Vreau sa clarific ca domnul.

UPDATE Conducerea CNAS: Numirea lui Lucian Duta, gafa a administratiei prezidentiale, specifica organizatiilor mafiote

Conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) considera numirea lui Lucian Duta in Consiliul de Administratie CA) al institutiei o gafa a administratiei prezidentiale, specifica organizatiilor mafiote, si ameninta ca, pana la retragerea acestei nominalizari, CA nu se va intruni, scrie Mediafax. UPDATE Eugen Nicolaescu: Reactia conducerii CNAS este exagerata si nepotrivita pentru o institutie publica.

Victor Ponta contesta nominalizarea lui Lucian Duta la conducerea CNAS: Face obiectul unor dosare de urmarire penala aflate pe rolul DNA

Premierul Victor Ponta contesta numirea lui Lucian Duta in Consiliul de Administratie al CNAS. Acesta considera ca limbajul folosit in comunicatul oficial difuzat de CNAS a fost total nepotrivit si i-a cerut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )