Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dosar penal in cazul copilului ucis de caini vagabonzi, in apropierea Parcului Tei din Capitala

Antena3 Antena3,
Dosar penal in cazul copilului ucis de caini vagabonzi, in apropierea Parcului Tei din Capitala

Procurorii bucuresteni vor cerceta imprejurarile in care a murit copilul de patru ani muscat de caini vagabonzi in Capitala, in acest caz fiind constituit un dosar penal, urmand sa fie facute si verificari. continuă pe Antena3

Cazul copilului ucis de caini. Parchetul a intocmit DOSAR PENAL.

Procurorii bucuresteni vor cerceta imprejurarile in care a murit copilul de patru ani muscat de caini vagabonzi in Capitala, in acest caz fiind constituit un dosar penal. La data de 3. 2013, la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a fost constituit un dosar penal avand ca obiect imprejurarile in care s-a produs decesul minorului A. , in varsta de 4 ani. Totodata, in cauza vor fi efectuate verificari si cu privire la modalitatea in care au fost respectate dispozitiile OUG 155/2001 .

Sefii Politiei Locale si DGASPC Sector 2, sanctionati pentru lipsa de reactie in cazul copilului ucis de maidanezi

Sanctiunile in cazul copilului ucis de caini in Parcul Tei din Bucuresti continua. Dupa ce administratorul si paznicul terenului unde s-a petrecut tragedia au fost amendati, primarul Sectorului 2, Neculai.

Cazul copilului ucis de maidanezi: Sefii Politiei Locale si DGASPC Sector 2, sanctionati/ Parchetul a deschis dosar penal

Seful Politiei Locale Sector 2, Aurel Dobrila, si directorul general al DGASPC, Isabela Hurjui, au fost sanctionati pentru lipsa de reactie in realizarea atributiilor, in cazul copilului omorat de caini, primarul Neculai Ontanu propunand Comisiei de Disciplina demiterea acestora, potrivit Mediafax.

Cazul copilului ucis de caini: Amenzi pentru administratorul si paznicul terenului pe care ...

Administratorul terenului de langa Parcul Tei, unde copilul de patru ani a fost omorat de caini, a fost amendat cu 2. 000 de lei pentru ca nu avea plan de paza, iar paznicul care supraveghea proprietatea a fost sanctionat cu 300 de lei, potrivit unor surse din Politia Capitalei, citate de Mediafax. Politistii au amendat firma SC Tei SRL, care are in administrare terenul de pe strada Tuzla, din apropierea Parcului Tei, unde a fost ucis de caini copilul de patru ani. Reprezentantii firmei au .

Cazul copilului ucis de caini. Doi directori din Primaria sectorului 2 au fost SANCTIONATI.

Primarul Neculai Ontanu a dispus sanctionarea a doi directori din cadrul Primariei sectorului 2 pentru lipsa de reactie in cazul tragediei in care un copil a fost omorat de caini in apropiere de parcul Tei. Aurel Dobrila, director general al Politiei Locale a Primariei Sectorului 2 si Isabela Hurjui, director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 vor fi amendati pentru lipsa de reactie in realizarea atributiilor ce revin conform legii. De asemenea, .

Autoritatile au aplicat amenzi in cazul copilului ucis de caini

Autoritatile au inceput sa aplice amenzi dupa ce un copil a fost ucis de o haita de caini. Paznicul firmei in curtea careia erau cainii a fost amendat cu 300 de lei, pentru ca nu are atestat de paznic, iar.

Amenzi si posibile demiteri in cazul copilului ucis de caini. Ce vinovati au gasit autoritatile

Autoritatile au inceput sa aplice amenzi dupa ce un copil a fost ucis de o haita de caini. UPDATE - Potrivit unor surse ale Antena 3, sefa de la Protectia Sociala a sectorului 2 al Capitalei ar putea fi demisa.

Cazul copilului ucis de caini in Capitala, preluat de Parchetul instantei supreme

Dosarul privind imprejurarile in care a murit copilul de patru ani muscat de caini in zona Parcului Tei din Bucuresti va fi preluat, de la procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Capitalei, de cei ai Parchetului instantei supreme, care vor.

Cazul copilului ucis de caini. Asociatia Caleidoscop, ACUZATA de omor din culpa.

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu anunta ca a sesizat Politia Capitalei si ANSVSA, acuzand de omor din culpa Asociatia Caleidoscop, care detinea unul dintre cainii care l-au ucis pe un baietel de 4 ani in zona Parcului Tei din Capitala, informeaza Mediafax. Am sesizat Politia Capitalei si Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara pentru a incadra fapta Asociatiei Caleidoscop, reprezentata prin Carmen Secareanu - Presedinte, cu privire la infractiunea de omor din culpa, .

Parchetul General va prelua ancheta in cazul copilului ucis de maidanezi

Parchetul General va prelua ancheta in cazul copilului sfasiat de maidanezi. Astazi, s-au dat primele amenzi in acest caz. Criminalistii au fost miercuri sa vada cei sase caini ridicati de hingheri de pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )