Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dosar penal deschis de Parchetul Tribunalului Bucuresti in cazul pacientului cu viermi in rani de la Spitalul de Arsuri

Hotnews Hotnews,
 Dosar penal deschis de Parchetul Tribunalului Bucuresti in cazul pacientului cu viermi in rani de la Spitalul de Arsuri

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta in cazul pacientului de la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala care avea o rana invadata de viermi, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Cazul de malpraxis de la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis un dosar penal in rem, in cazul femeii care a murit din cauza unei transfuzii gresite

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa, in cazul femeii de 68 de ani care a murit, la Spitalul pentru Arsuri din Bucuresti, dupa ce i s-a administrat o transfuzie cu sange gresita.

Dosar penal in cazul femeii care a murit la Spitalul de Arsi, dupa o transfuzie gresita de sange

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucurestiau deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul femeii care a murit la Spitalul de Arsi din Capitala dupa ce i s-a.

Dosar penal in cazul decesului femeii careia i s-a facut o transfuzie gresita de sange

Procurorii de la Parchetul Capitalei au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, dupa ce o femeie a decedat la Spitalul de Arsi din Capitala dupa o transfuzie sanguina gresita, cazul fiind analizat si de.

Cazul de malpraxis de la Spitalul de Arsi din Bucuresti. A fost deschis un dosar penal in rem, in cazul femeii care a murit din cauza unei transfuzii gresite

Un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa a fost deschis, joi, in cazul femeii de 68 de ani care a murit, la Spitalul pentru Arsuri din Bucuresti, dupa ce i s-a administrat o transfuzie cu sange gresita, informeaza Digi24.

Dosar penal in cazul pacientei care a murit dupa ce i s-a facut o transfuzie gresita

Un dosar penal a fost deschis joi, 14 iulie, in cazulfemeii in varsta de 68 de ani care a murit in luna iunie in urma unei transfuzii care a avut loc la Spitalul de Arsi din Capitala.

Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in urma accidentului de la Comana (VIDEO)

Procurorii Curtii de Apel Bucuresti au deschis un dosar penal in urma accidentului care a avut loc duminica la Comana, informeaza B1 TV. Anchetatorii au constat ca accidetul s-a produs dupa ce.

VIDEO Ministrul Sanatatii, dupa cazul pacientului cu viermi: Am vrut sa inchid Spitalul de Arsi, dar nu se poate; vom reloca spitalul. Romania are o problema ca tara, daca avem mai mult de cinci pacienti arsi ii trimitem in strainatate

Ministrul Sanatatii face astazi de la 11. 30 declaratii de presa despre cazul pacientului internat la Spitalul de Arsi si pe care o filmare realizata de un medic si postata de tolo. ro il arata cu viermi pe cap. HotNews. ro prezinta LIVE TEXT VIDEO declaratiile ministrului Vlad Voiculescu.

EXCLUSIV Drumul spre performanta al fotbalului bacauan a ajuns intr-un dosar penal, pentru deturnare de fonduri de un milion de euro

Trei finantari nerambursabile primite de la bugetul local de Asociatia Sport Club Municipal Bacau, in perioada 2012-2014, in valoare totala de un milion de euro, fac obiectul unui dosar penal de deturnare de fonduri. Mai precis, asociatia care pastoreste echipa de fotbal Sport Club Bacau ar fi schimbat destinatia banilor primiti pentru performanta iar din fondurile publice s-au platit salarii restante dar si onorarii grase pentru conducere.

Un alt ginerica si-a pus cortul in mijlocul drumului. S-a ales cu dosar penal

Nuntile se fac in mijlocul strazii in judetul Dambovita. Dupa ce saptamana trecuta, politia a antocmit un dosar penal la Corbii Mari pentru mirii care au blocat o strada dupa ce si-au ridicat cortul de nunta, acelasi lucru s-a intamplat si la Poiana.

VIDEO: Imagini socante de la Spitalul de Arsuri din Bucuresti, dupa cazul de malpraxis. Procurorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta

Pacientii de la Spitalul de Arsuri din Bucuresti indura conditii mizere.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )