Libnet.ro
UNICEF

18:30

DOSARUL ANTENE - RCSRDS. Vezi REACTIA lui Dan Voiculescu.

România Liberă România Liberă,
DOSARUL ANTENE - RCSRDS. Vezi REACTIA lui Dan Voiculescu.

Fondatorul PC, Dan Voiculescu, scrie pe blogul sau ca seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost retinut de procurorii DNA fara a i se respecta drepturile si ca dosarul in care seful Antenelor este acuzat de santaj asupra administratorului RCSRDS are toate datele unui abuz. Unui om, nu conteaza numele sau functia, I S-AU INGRADIT LIBERTATEA SI DREPTURILE CIVILE FARA A I SE COMUNICA MOTIVUL CONCRET, fara a i se prezenta fapta pentru care a fost ridicat de pe strada. Fetita lui a . continuă pe România Liberă

Dosarul ICA. Dan Voiculescu este asteptat la instanta pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de coruptie

Tribunalul Bucuresti judeca marti, un nou termen in dosarul in care omul de afaceri Dan Voiculescu este acuzat de coruptie. Voiculescu este asteptat chiar sa dea explicatii in fata instantei cu privire la acuzatiile care i se aduc: de fraudare a privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), o frauda evaluata de procurori la 60 milioane euro.

Dan Voiculescu, la Tribunalul Bucuresti pentru un nou termen in Dosarul ICA

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a ajuns, marti, la Tribunalul Bucuresti, pentru un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in.

Dan Voiculescu, la Tribunalul Bucuresti in Dosarul ICA.

Marti se judeca un nou termen in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, este acuzat de spalare de bani. La ultimul termen, avocatul omului de afaceri, Gheorghe Mateut, a declarat in fata judecatorilor Tribunalului Bucuresti ca solicita audierea lui Traian Basescu, in calitatea sa de fost primar al Bucurestiului, dar si a fostului ministrului al Agriculturii Ilie Sarbu si a comisarului european pe .

Dan Voiculescu: Justitia confirma ca Traian Basescu a comis fapte ilicite prin afirmatii ...

Presedintele Traian Basescu ar fi comis fapte ilicite prin afirmatiile de natura calomnioasa facute la adresa lui Dan Voiculescu, potrivit unei motivari a Judecatoriei Sectorului 5 remise Romania libera de catre Biroul de Presa al PC. Totodata, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, reia aceeasi informatie pe blogul personal. Am primit motivatia hotararii Judecatoriei Sectorului 5 in procesul pe care i l-am deschis lui Traian Basescu, care mi-a atribuit, de la tribuna Parlamentului, o .

Dan Voiculescu reclama abuzul DNA: Sorin Alexandrescu este anchetat de o institutie care nu are competenta

Presedintele fondator al partidului Conservator, Dan Voiculescu, considera un abuz modul in care procurorii au actionat in cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu. Voiculescu enumera, intr-o postare pe.

Dan Voiculescu: Cazul Sorin Alexandrescu are toate datele unui abuz

Dan Voiculescu afirma, pe blogul sau, ca asteapta o decizie rapida si obiectiva a justitiei in cazul directorului Antena TV Grup, Sorin Alexandrescu, pe care insa il vede ca avand toate datele unui abuz.

Dan Voiculescu: Justitia confirma ca Basescu a comis fapte ilicite si a mintit Europa

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a publicat, pe blogul personal, motivatia hotararii Judecatoriei Sectorului 5 in procesul pe care i l-a deschis presedintelui Traian Basescu, care.

Dan Voiculescu: Justitia confirma ca Traian Basescu a comis fapte ilicite - MOTIVAREA ...

Presedintele Traian Basescu ar fi comis fapte ilicite, potrivit unei motivari a Judecatoriei Sectorului 5 remise Romania libera de catre Biroul de Presa al PC. Totodata, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, reia aceeasi informatie pe blogul personal. In curs de actualizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )