Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dosarul Colectiv: Raed Arafat se intalneste, luni, cu seful Corpului de control al premierului

România Liberă România Liberă,
Dosarul Colectiv: Raed Arafat se intalneste, luni, cu seful Corpului de control al premierului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, se intalneste, luni, cu seful Corpului de control al prim-ministrului, Valentin Mircea, pentru a discuta despre raportul privind interventia de la clubul Colectiv si prezentarea punctului de vedere al Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU). continuă pe România Liberă

Raed Arafat va discuta luni cu seful Corpului de Control al premierului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, va avea in cursul zilei de luni o intalnire cu seful Corpului de control al prim-ministrului, Valentin Mircea, pentru discutarea raportului privind interventia de la clubul Colectiv si prezentarea punctului de vedere al DSU, transmite Agerpres.

Raportul Colectiv: Premierul Ciolos l-a convocat pe Raed Arafat la Guvern

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, se intalneste, luni, cu seful Corpului de control al prim-ministrului, Valentin Mircea, pentru a discuta despre raportul privind interventia de la clubul Colectiv si prezentarea punctului de vedere al Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU).

Raed Arafat vine la Sinteza zilei, luni, de la ora 21:30

Raed Arafat vine luni seara, de la ora 21:30, la emisiuneaSinteza zilei cu Mihai Gadea. Arafat va raspunde acuzatiilor lansate de rudele celor care si-au pierdut viata, dar si ale.

Raed Arafat: Raportul Corpului de control va fi completat si publicat in varianta definitiva

Raed Arafat, intemeietorul SMURD-ului din Romania, a raspuns criticilor din raportul Corpului de Control al premierului in cazul Colectiv. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din.

Raportul Corpului de control al premierului in cazul Colectiv, actualizat dupa discutia cu Raed Arafat

Raportul Corpului de control al premierului in cazul Colectiv va fi actualizat dupa discutia de peste doua ore cu echipa Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) din Ministerul Afacerilor Interne, condusa de Raed Arafat, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Raed Arafat, intalnire la Guvern pe tema Colectiv. ISU: in raport, sunt date neconforme cu informatiile noastre

Raed Arafat se intalneste luni,la ora 15, cu Corpul de control al prim-ministrului, pentru a discuta pe tema dezastrului de la clubul Colectiv. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de.

Raed Arafat, intemeietorul SMURD-ului din Romania, raspunde criticilor

Raed Arafat, intemeietorul SMURD-ului din Romania, raspunde in premiera criticilor din raportul Corpului de Control al premierului in cazul Colectiv. Vezi LIVE Sinteza zilei cu Mihai.

Raed Arafat, dat in judecata pentru tragedia din Colectiv

Presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca il va actiona in judecata pe Raed Arafat, in nume personal, in opinia sa.

Editie speciala la Sinteza Zilei. Raed Arafat, intemeietorul SMURD-ului din Romania, raspunde criticilor

In aceasta seara, la Sinteza zilei, in exclusivitate doctor Raed Arafat, intemeietorul SMURD-ului din Romania, raspunde in premiera criticilor din raportul Corpului de Control al.

Raed Arafat, propus sa devina cetatean de onoare al judetului Suceava

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a fost propus sa devina Cetatean de Onoare al judetului Suceava, decizia urmand a fi luata in sedinta Consiliului Judetean de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )