Libnet.ro
UNICEF

18:31

Dosarul mitei de la firme de pompe funebre: Persoanele vizate luau intre 300 si 700 de lei pentru fiecare deces

Hotnews Hotnews,
 Dosarul mitei de la firme de pompe funebre: Persoanele vizate luau intre 300 si 700 de lei pentru fiecare deces

Persoanele vizate in dosarul mitei de la firme de pompe funebre luau de la reprezentantii acestora intre 300 si 700 de lei pentru fiecare deces semnalat, in acest dosar fiind retinut, pana in prezent, un singur invinuit, au declarat, luni, reprezentantii Parchetului Capitalei, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Perchezitii la persoane suspectate ca luau mita de la patroni ai unor firme de pompe funebre

Update 17:38 Persoanele vizate in dosarul mitei de la firme de pompe funebre luau de la reprezentantii acestora intre 300 si 700 de lei pentru fiecare deces semnalat, in acest dosar fiind retinut, pana in prezent, un singur invinuit, au declarat, astazi, reprezentantii Parchetului Capitalei, potrivit surselor de presa.

Perchezitii la persoane suspectate ca luau mita de la patroni ai unor firme de pompe funebre

Zeci de perchezitii au loc, in aceasta dimineata, in Capitala, fiind vizate aproximativ 60 de persoane, printre care politisti si angajati ai Serviciului de Ambulanta si SMURD, suspectati ca luau bani de la doi patroni ai unor firme de pompe funebre, spun surse din randul anchetatorilor.

Perchezitii in Capitala, printre persoanele vizate fiind politisti, angajati SMURD si de la Ambulanta

Zeci de perchezitii au loc, luni dimineata, in Capitala, fiind vizate aproximativ 60 de persoane, printre care politisti si angajati ai Serviciului de Ambulanta si SMURD, suspectati ca luau bani de la doi patroni ai unor firme de pompe funebre, potrivit unor surse din randul anchetatorilor, transmite Mediafax.

UPDATE Perchezitii in Capitala, printre persoanele vizate fiind politisti, angajati SMURD si de la Ambulanta: 26 de mandate de aducere/ Raed Arafat: Am primit sesizari privind firme de pompe funebre anuntate inainte ca decesul sa fie declarat

Anchetatorii audiaza, luni, in urma perchezitiilor din Capitala, 26 de persoane, printre care agenti de politie si angajati de la SMURD si Ambulanta, in cazul carora a fost inceputa urmarirea penala, dupa ce ar fi luat mita de la reprezentantii unor firme de pompe funebre, potrivit Parchetului Tribunalului Bucuresti, informeaza Mediafax. UPDATE Raed Arafat: Am primit sesizari privind firme de pompe funebre anuntate inainte ca decesul sa fie declarat.

UPDATE Perchezitii in Capitala, printre persoanele vizate fiind politisti, angajati SMURD si de la Ambulanta: 26 de mandate de aducere

Anchetatorii audiaza, luni, in urma perchezitiilor din Capitala, 26 de persoane, printre care agenti de politie si angajati de la SMURD si Ambulanta, in cazul carora a fost inceputa urmarirea penala, dupa ce ar fi luat mita de la reprezentantii unor firme de pompe funebre, potrivit Parchetului Tribunalului Bucuresti, informeaza Mediafax.

Perchezitii la firme de pompe funebre din Capitala. 10 politisti implicati.

Mai multe perchezitii au loc, luni dimineata, la firme de pompe funebre din Bucuresti. Doi patroni ar fi dat mita unor institutii ale statului pentru a afla cand exista persoane decedate. Mai multi politisti si angajati smurd ar fi fost implicati in afacere. Ei ar fi suspectati ca i-ar fi contactat pe patronii de la pompe funebre cand o persoana deceda in accident sau in alte situatii in care ar fi fost nevoie de cercetarea politiei. Afaceristii isi ofereau apoi serviciile funerare familiilor .

Perchezitii la mai multe firme de pompe funebre din Capitala.

Mai multe perchezitii au loc, luni dimineata, la firme de pompe funebre din Bucuresti. patronii ar fi dat mita unor institutii ale statului. Stire in curs de actualizare.

Politisti, implicati in afaceri cu pompe funebre.

Mai multe perchezitii au loc, luni dimineata, la firme de pompe funebre din Bucuresti. Doi patroni ar fi dat mita unor institutii ale statului pentru a afla cand exista persoane decedate. Este vorba despre un dosar de luare de mita si divulgare de informatii nedestinate publicitatii, in care sunt vizate peste 70 de persoane. Mai multi politisti si angajati smurd ar fi fost implicati in afacere. Ei ar fi suspectati ca i-ar fi contactat pe patronii de la pompe funebre atunci cand un apelurile .

UPDATE. Politisti si angajati SMURD, implicati in afaceri cu pompe funebre.

UPDATE: Mai multe persoane au fost duse la audieri la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. --- Mai multe perchezitii au loc, luni dimineata, la firme de pompe funebre din Bucuresti. Doi patroni ar fi dat mita unor institutii ale statului pentru a afla cand exista persoane decedate. Este vorba despre un dosar de luare de mita si divulgare de informatii nedestinate publicitatii, in care sunt vizate zeci de persoane. Pentru 26 dintre acestea s-a dispus deja urmarirea penala .

Raed Arafat stia ca firmele de pompe funebre erau anuntate de angajatii SMURD

Ministerul Sanatatii a primit sesizari privind firme de pompe funebre care erau anuntate despre accidente, de catre angajati SMURD si SABI, precum si de politisti, inainte ca decesul sa fie declarat, pentru datele transmise luand intre 500 si 600 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )