Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dosarul sefului CJ Buzau: Seful Directiei de Dezvoltare spune ca e doar martor

România Liberă România Liberă,
Dosarul sefului CJ Buzau: Seful Directiei de Dezvoltare spune ca e doar martor

Seful Directiei de Dezvoltare din CJ Buzau, Dragos Cojocea, care ar fi fost pus de Cristinel Bigiu sa identifice firme care sa-si asume proiectele intocmite de el in cadrul strategiei de dezvoltare locala, spune ca este doar martor in dosarul in care Bigiu a fost arestat, si nu denuntator, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Seful Directiei de Dezvoltare din CJ Buzau spune ca e doar martor in dosarul lui Bigiu,nu denuntator

Seful Directiei de Dezvoltare din CJ Buzau, Dragos Cojocea, care ar fi fost pus de Cristinel Bigiu sa identifice firme care sa-si asume proiectele intocmite de el in cadrul strategiei de dezvoltare locala, spune ca este doar martor in dosarul in care Bigiu a fost arestat, si nu denuntator, potrivit Mediafax.

Seful Directiei Sanitar Veterniare Cluj, Nicolae Pivariu, scapa de control judiciar

Nicolae Pivariu, seful Directiei Sanitar Veterinare Cluj, cercetat in dosarul Mafia carnii in care prejudiciul se ridica la rica 15 milioane de euro, scapa de control judiciar. Pivariu beneficiaza de decizia Curtii Constitutionale a RomanieiCCR) privind neconstitutionalitatea masurii.

Seful Directiei Sanitar Veterniare Cluj, Nicolae Pivariu, ar putea scapa de control judiciar

Nicolae Pivariu, seful Directiei Sanitar Veterinare Cluj, cercetat in dosarul Mafia carnii in care prejudiciul se ridica la circa 15 milioane de euro, ar putea scapa de control judiciar. Pivariu beneficiaza de decizia Curtii Constitutionale a RomanieiCCR) privind neconstitutionalitatea masurii.

Seful Directiei de Dezvoltare din CJ Buzau, Dragos Cojocea, sustine ca este martor in dosarul lui Cristinel Bigiu, nu denuntator

Seful Directiei de Dezvoltare din CJ Buzau, Dragos Cojocea, care ar fi fost pus de Cristinel Bigiu sa identifice firme care sa-si asume proiectele intocmite de el in cadrul strategiei de dezvoltare locala,.

Dosarul sefului CJ Hunedoara va fi trimis la Curtea de Apel. Procurorii DNA au contestat eliberarea lui Mircea Molot

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au contestat decizia Tribunalului Alba, privind cercetarea in stare de libertate, cu masura controlului judiciar a presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Ioan Molot, si a celorlalti patru inculpati pentru care anchetatorii au solicitat arestarea preventiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )